ВАЖЛИВО

Агро-Продовольча Рада боротиметься з монополізмом на ринку добрив

13.02.2020 18:30
65

Агро-Продовольча Рада боротиметься з монополізмом на вітчизняному ринку добрив. Лави Агро-Продовольчої Ради поповнила Асоціація «Спілка виробників, імпортерів і трейдерів агрохімії та агротехнологій». Відтепер громадські організації разом боротимуться з монополізмом на ринку добрив України. Про це на своїй Facebook сторінці повідомив голова об`єднання Агро-Продовольча Рада Іван Слободяник.

Спілка виробників, імпортерів і трейдерів агрохімії та агротехнологій об`єднує 8 організацій, в числі яких вітчизняні виробники рідких і сухих гранульованих добрив, В2В-компанії, що спеціалізуються на імпорті добрив та техніки для їх внесення, надають консалтингові та юридичні послуги.

«Це основні з ключових домовленостей, яких досягнуто в ході підписання. Відтепер будемо разом відстоювати спільні інтереси і формувати доступні ціни на добрива в Україні», – зауважив політик.

https://www.facebook.com/ivan.slobodianyk.9/posts/2919768714712138

Агро-Продовольча Рада – потужне громадське об`єднання, що відстоює інтереси багатьох впливових галузевих асоціацій: Укроліяпром, Укрсадвинпром, Українська асоціація виробників і переробників сої, Всеукраїнська аграрна асоціація тощо.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: