НОВИНИ

Аграрний фонд не припиняє роботу на час карантину

19.03.2020 13:02
59db51ecb-1024x683

ПАТ «Аграрний фонд» не припиняє роботу на час карантину. Аграрним фондом була розроблена і впроваджена система роботи, яка дозволяє не зупиняти підприємство під час посівної і при цьому забезпечити безпечні умови праці для співробітників.Про це пише пресслужба фонду.

“Ми розуміємо наскільки важливо для аграріїв отримати вчасну допомогу, враховуючи, що зараз у фермерів «гаряча пора», і ми наразі єдина компанія, яка може забезпечити весь спектр добрив. Наші добрива можна купити або отримати під заставу майбутнього врожаю в офісах Аграрного фонду або через мережу наших партнерів, добрива є на складах, тобто їх не потрібно чекати. Отже ми продовжуємо оперативно підписувати договори і відвантажувати необхідні партії”, – йдеться у повідомленні.

В той же час ПАТ «Аграрний фонд» організував роботу без присутності в офісі більшості працівників. На робочі місця мають приїздити лише декілька людей, які безпосередньо забезпечують укладання договорів і відвантаження вантажів. При цьому вони зобов’язані суворо дотримуватися всіх правил безпеки, не користуватися громадським транспортом у години пік, користуватися антисептиками тощо.

З початку 2020 року ПАТ «Аграрний фонд» реалізував більше 54 тис. тонн мінеральних добрив.

З більш детальною інформацією щодо укладання контрактів, можна ознайомитися в розділі «Форвардна програма».


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: