НОВИНИ

Агрокомітет відхилив проекти постанов щодо скасування закону 2194

18.05.2021 12:31
grano

На позачерговому засіданні Комітету з питань аграрної та земельної політики розглядали лише одне питання: щодо розгляду проектів Постанов про скасування рішення Верховної Ради України від 28.04.2021 року про прийняття у другому читанні та в цілому як закону проект Закону України про внесення змін до Земельного Кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин, № 2194. Про це повідомляє agronews.ua.

За результатами розгляду питання, агрокомітет більшістю голосів відхилив проекти постанов, якими деякі народні депутати пропонували скасувати прийнятий парламентом один із ключових законопроєктів № 2194 у рамках завершення земельної реформи.

Читайте також: ухвалений 28 квітня законопроект 2194 і понад 3100 правок до нього спричинили чималий суспільний резонанс. Зокрема і через численні заяви різних політичних сил про негативні наслідки  документа для українського фермерства. Щоб розібратись, де в цих заявах правда, а де маніпуляції, Всеукраїнський Конгрес Фермерів організував онлайн-зустріч з головою Комітету Верховної Ради з питань аграрної і земельної політики Миколою Сольським.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: