НОВИНИ

KSG Agro залучив інвесторів для розвитку м’ясопереробних потужностей

05.08.2021 16:35
ugoda

КSG Agro залучив інвесторів для розвитку м’ясопереробних потужностей та входження на ринки готової продукції. Про це повідомила прес-служба агрохолдингу, пише agronews.ua.

5 серпня 2021 року KSG Agro отримав повідомлення, подане відповідно до ст. 69 пар. 2 п. 2 «Закону про публiчнi оферти, умови розміщення фінансових інструментів в організованих системах торгів та публічних компаніях Республіки Польща», від прямого акціонера холдингу – OLBIS INVESTMENT LTD. S.A. щодо зниження частки в загальній кількості голосів в KSG AGRO S.A. більш ніж на 1%.

Зміна прямої участі в голосуванні відбулася в результаті продажу 1 млн. акцій КSG Agro внаслідок укладення 2.08.2021 р. 2-х цивільно-правових договорів.

До отримання даної інформації OLBIS INVESTMENT LTD. S.A. володів 9,7 млн. акцій KSG AGRO S.A., що складало 64,62% ​​статутного капіталу. Після продажу компанія володіє 8,7 млн. акцій KSG AGRO S.A. що становить 57,96% статутного капіталу.

Ціна продажу акцій не розголошується, проте, вона є не нижчою за ринкову й відповідає середньозваженій ціні акцій холдингу на Варшавській Фондовій Біржі за останні кілька місяців. Покупцями акцій виступили дві компанії з польською юрисдикцією, назви яких поки не розголошуються.

«Увінчалися успіхом наші пошуки партнерів, як для будівництва свинарського комплексу в Казахстані, так і для розвитку українських активів компанії. Участь інвесторів у капіталі KSG Agro гарантує їх зацікавленість в успіху не лише казахського проекту, але і збільшення рентабельності нашої діяльності в Україні, – прокоментував угоду голова Ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов. – Покупцями виступили польські компанії разом з бенефіціарами в Європейському Союзі. Протягом декількох днів ми узгодимо всі формальності й будемо готові спільно повідомити ринок про наші подальші плани».

Як повідомлялося раніше, протягом останнього часу KSG Agro вів переговори з низкою потенційних інвесторів щодо фінансової участі в казахському проекті (будівництво свинокомплексу). Крім того, обговорювався варіант входження таких інвесторів в акціонерний капітал KSG Agro для розвитку м’ясопереробних потужностей компанії та входження на ринки готової продукції.

Нагадаємо, що на Одещині град знищив 200 га соняшника.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: