НОВИНИ

Аеропорт у Білій Церкві збільшить перевалку вантажів до 20 тонн у місяць

20.02.2019 10:16

За умови повної реконструкції аеропорту під європейські авіаційні стандарти перевалка вантажів через аеродром Біла Церква за перший рік роботи може зрости до 20 т у місяць, а за другий рік – до 35 т у день. Про це повідомляє генеральний директор ZAMMLER GROUP Віктор Шевченко, пише LandLord.

Очікувана кількість зліт-посадок у перший рік після реконструкції – 12 на рік (з обсягом 20 т у місяць), на другий рік роботи – 100 на рік (з обсягом 35 т за день). Проте цей обсяг можливо реалізувати тільки при забезпеченні зліт-посадки таких вантажних бортів, як Airbus 330 і 320 та Boing 737 і 747.

Розраховують, що через Білоцерківський аеродром можна буде здійснювати подальший транзит до Європи (вантажопотік із Китаю та Азії), а також експортно-імпортний вантажопотік в Україну з/до країн Євросоюзу, Китаю та Азії.

У планах – залучення на Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс 1–2 великих авіакомпаній, яких «не влаштовує сервіс аеропорту Бориспіль, через дорогий та тривалий термін обслуговування літаків (обслуговування вантажного борту відбувається протягом 48 годин, бажаний і досяжний рівень – 6–8 годин)».


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: