НОВИНИ

На Харківщині контрабандисти на кордоні спалили вантажівку з червоною ікрою

11.12.2020 18:31
44_main

На Харківщині контрабандисти спалили “УАЗ” з ікрою, не зумівши прорватися через кордон зі сторони Росії. Машина не змогла прорватися через прикордонний рів і злочинці вирішили кинути товар. Спроба прориву через український державний кордон сталася на ділянці прикордонного загону “Вовчанськ”. Про це повідомляє сайт 057, пише agronews.ua.

“Передня частина машини височіла над ровом майже у вертикальному положенні. Було видно, що авто буксувало, але подолати інженерну перешкоду контрабандисти не змогли”, – зазначили у відомстві.

Після огляду місця невдалого прориву, бійці прикордонного загону знайшли в машині залишки червоної ікри, а поруч лежала тара з-під чорної ікри. Людей, ні в машині ні поруч, бійці не виявили. “УАЗ”, як і частина вантажу, був спалений.

“Варто зауважити, що з української сторони ніяких слідів контрабандистів бійці не виявили. Сліди мікроавтобуса йшли до кордону з боку Росії. Той факт, того, що” УАЗ “рухався з їх сторони визнали представники прикордонної служби ФСБ Росії”, – зазначили у відомстві.

У прикордонній службі впевнені, що машину спалили спеціально. щоб “замести сліди” злочину.


Перегляди: 7
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: