НОВИНИ

На Харківщині посадовець ДФС щомісяця вимагав від підприємця 100 тис грн

17.11.2020 18:02
habar_3 (1)

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури повідомлено про підозру начальнику одного з оперативних відділів Головного управління Державної фіскальної служби України в Харківській області за фактом одержання неправомірної вигоди, поєднаного з вимаганням. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора України, пише agronews.ua.

За даними слідства, посадовець вимагав від фізичної особи-підприємця неправомірну вигоду в розмірі 100 тис грн щомісячно. Він обіцяв не перешкоджати господарській діяльності підприємця, а саме не вживати відповідних заходів оперативного реагування щодо нього.

Правоохоронці задокументували два епізоди одержання неправомірної вигоди на загальну суму 170 тис грн.

У ході обшуку, проведеного за місцем мешкання підозрюваного, вилучено грошові кошти та документи.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює територіальне управління ДБР, розташоване в м. Полтаві, оперативний супровід — Управління СБУ в Харківській області.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: