НОВИНИ

На Київщині збудують комплекс на 900 дійних корів

30.10.2020 11:02
ferma2810-48017

ТОВ «Плосківське», яке знаходиться в Таращанському р-ні Київської обл., збудує комплекс на 900 дійних корів. Про це повідомляє milkua.info, пише agronews.ua.

Зазначається, що станом на жовтень 2020 р. на ТОВ «Плосківське» утримується 430 голів, з них дійних корів — 160.

«Наша мета — сучасний комплекс на 900 корів. Наразі на завершальному етапі проєктування нового комплексу з доїльною залою. До речі, сам процес розробки й узгодження проекту — це окрема тема для обговорення. Інколи здається, що будуємо атомну електростанцію. Стільки паперів, узгоджень — це ненормально», — розповів Віталій Орловський, директор ТОВ «Плосківське».

За словами підприємця, проєктною документацією займаються вже понад два роки і ще не все зроблено. Тож, у найближчих планах — завершити роботу над проєктом і мати на руках усі дозвільні документи для будівництва комплексу.

«Без зовнішнього фінансування кошти в проєкт вкладатись не будуть. Ми шукатимемо джерела фінансування, наприклад, від європейських банків або, можливо, буде програма державної підтримки, яка дозволить розтягнути інвестиції в часі», — додав він.

Разом з тим, директор підприємства підкреслює, що проєкт стартує лише тоді, коли буде розуміння того, як повертатимуть кошти.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: