АГРОВІДЕО

На Дніпропетровщині поліція разом з прокуратурою зривають жнива фермеру

09.07.2020 13:01
https://agronews.ua/

Фермер з Криничанського району, що на  Дніпропетровщині  виставив у соцмережі відео і розповів як поліція разом з прокуратурою займаються рейдерством та намагаються зірвати жнива, про це повідомляє agronews.ua.

Фермер наголошує, що 5 липня це третій день збору врожаю ячменю та прибирання поля. І третій день поспіль на поле приїздить “служба інкасації у погонах” та зупиняє роботу без підстав.

«Усі документи у мене в наявності є (договори, рішення суду). Договір є законним! Але поліції цього не достатньо. Патрульна машина  30 хвилин стоїть у посадці у кущах, а потім виїжджає на поле, щоб зупинити роботу. Вчора, 4 липня, була та сама ситуація  – поліція зриває роботу і ми на 3 години зупинили роботи в полі», – сказав фермер.

Господар зазначив, що він попросив у поліції документи, на яких підставах вони зупиняють роботи,  заповняють протокол і допитують  свідків, проте поліцейські документів не пред’явлили.

«Історія розпочинається з того, що декілька років тому данні земельні ділянки обробляв начальник Криничанської місцевої поліції разом зі своїм товаришем прокурором міста Кам’янського. Коли договір оренди закінчився, сюди прийшли інші орендатори, які в цьому році вперше почали працювати на цій земельній ділянці», – підкреслив фермер.

Він додав, що прокурор з екскерівником поліції Криничанського РВД не можуть змиритися з цим і кожен день присилають наряд поліції для того, щоб зупиняти роботи.

https://www.facebook.com/705833422941774/posts/1398273987031044/


На відео видно як працівник поліції перевіряє документи водія вантажівки, запитує прізвище, ім’я , по-батькові.

«Я хочу наголосити що йде збір ячменю. Ячмінь така культура, якщо вчасно не зібрати то вона висипається на землю – і фермер отримує величезні втрати і збитки», – резюмував фермер.

Читайте також: стало відомо, що спонукало фермерів об’єднатись у збройні підрозділи. Фермерська самооборона є громадською контролюючою силою від рейдерських захоплень, неправочинних дій та для самозахисту аграріїв.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: