НОВИНИ

На Житомирщині на тракториста завели справу через погрозу патрульним мачете

10.05.2020 14:05
d56f9e0aa0db075c6f486163189c5a3d_preview_w440_h290

У Хорошівському районі Житомирської області водій трактора у стані алкогольного сп’яніння погрожував патрульним поліції мачете. Справа передана до суду. Про це повідомляє сайт zhitomir.info, пише  agronews.ua.

Подія сталася у березні у с. Топорище Хорошівського району, близько другої години ночі.

За даними слідства, 49-річний місцевий житель, прямуючи на тракторі сільською вулицею, порушив правила дорожнього руху. Зупинивши порушника, патрульні поліції з’ясували, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння, у зв’язку з чим розпочали складання стосовно нього протоколу про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка перебуває у стані алкогольного сп’яніння). 

Згідно повідомлення прокуратури, водій чинив спротив діям правоохоронців і, вимагаючи повернення водійського посвідчення, тримаючи у руках за спиною мачете, погрожував патрульним поліції. Більше того, тракторист поводив себе брутально, чинив активну фізичну протидію, ображав працівників поліції нецензурною лайкою.

Коростишівською місцевою прокуратурою, за результатами досудового розслідування, затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом погроз насильством працівникам поліції при виконанні ними своїх службових обов’язків. Наразі обвинувальний акт за ч. 1 ст. 345 КК України скеровано до суду для розгляду по суті, – йдеться у повідомленні –


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: