НОВИНИ

Калушська ТЕЦ завдала довкіллю збитків на 18,4 млн грн

17.04.2020 07:03
tes

За результатами проведеної у березні планової перевірки, Держекоінспекція нарахувала ДП «Калуська ТЕЦ-Нова» 18 401 554 гривень завданих довкіллю збитків, повідомив голови Державної екологічної інспекції Єгор Фірсов у Фейсбук. Про це пише agronews.ua.

Під час проведення перевірки, на території підприємства було виявлено засмічення та забруднення земельної ділянки площею 1638 кв. м. За результатами лабораторних досліджень встановлено забруднення землі нафтопродуктами та важкими металами (кадмій, цинк, мідь, нікель).

Зокрема, за засмічення земель підприємству нараховано 13 630 780, 80 грн. , а за забруднення – 4 770 773, 28 грн. завданої довкіллю шкоди.

“Отже, навіть у складних умовах ми продовжуємо працювати і отримувати гідні результати. Сподіваюсь, що підприємство сплатить ці збитки, не доводячи до судових баталій, адже результати не викликають жодних сумнівів”, – написав він.

Нагадаємо, в. о. голови Державної екологічної інспекції України Єгор Фірсов розповів про нові законодавчі і процедурні пропозиції в екологічній сфері.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: