ВАЖЛИВО

Обладнання виробництва компанії Väderstad для внесення добрив під час обробітку ґрунту

06.04.2020 10:02
79c18c57-0534-4055-96fd-344a78a7b5fd

Помітивши зростаючий попит аграріїв на обладнання для внесення добрив водночас із обробітком ґрунту, компанія Väderstad розробила комплект для внесення добрив для культиватора TopDown або Opus. Завдяки обладнанню свого культиватора таким комплектом, ви зможете вносити добрива під час виконання ґрунтообробітку, щоб забезпечити найкращі умови для майбутнього врожаю. Про це повідомляє пресслужба компанії Väderstad, пише agronews.ua.

У чому переваги застосування цього комплекту для внесення добрив? Якщо добрива, наприклад фосфорні, закладені на оптимальну глибину, забезпечується кращий доступ до них вологи для повнішого їхнього засвоєння рослинами.

Таким чином, висів виконуватиметься в уже підготовлений ґрунт, збагачений усіма необхідними поживними речовинами, а рослини менше піддаватимуться можливому негативному впливу та отримають добрий початковий старт для свого росту й розвитку.

Комплект для внесення добрив складається із розподільної головки, яка точно дозує добрива відповідно до заданої норми й транспортує до розподільної головки з фронтального бункера Front Hooper 2200 виробництва компанії Väderstad. Від розподільної головки добриво надходить до кожної лапи культиватора, робоча глибина при цьому може становити до 30 см.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: