НОВИНИ

Кабмін продовжить фінансування основних програм підтримки економіки

29.03.2020 19:02

Кабінет Міністрів прораховує наслідки епідемії коронавірусу для України. В оновленому бюджеті пропонують продовжити фінансування основних програм підтримки економіки. Про це на своїй фейсбук сторінці написав Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, пише agronews.ua.

“Після детального перегляду та аудиту всіх бюджетних програм ми плануємо зберегти фінансування у повному обсязі для наших аграріїв та фермерів. Підтримка сільгосптоваровиробників не буде зменшена ні на гривню та складе лише в цьому році 4 млрд грн”,- йдеться в повідомлені.

Також Уряд продовжує фінансування реформи оборонно-промислового комплексу. Витрати на новітні технології та нарощення потужностей для виготовлення оборонної продукції збережено на рівні 2,5 млрд грн.

Він додав, що пропонують зберегти майже на 100% фінансування будівництва та ремонту доріг в Україні. На розвиток мережі автомобільних доріг – 37,3 млрд грн, а на субвенцію місцевим бюджетам для дорожнього господарство заплановано 21,8 млрд грн.

“Серед програм, які Уряд пропонує збільшити – це виділення додаткових 1,6 млрд грн на реструктуризацію вугільної галузі. Загальний об’єм програми пропонуємо встановити на рівні 3,6 млрд грн”,- резюмував він.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: