НОВИНИ

Fendt знову став найсильнішим брендом у Німеччині

09.03.2020 17:04
лллл

Щороку 700 німецьких фермерів беруть участь в телефонному опитуванні DLG-Image Barometer незалежного і професійного Німецького сільськогосподарського товариства (DLG), щоб оцінити силу різних сільськогосподарських брендів.

Опитування проводиться з 2014 року, і найбільший успіх зафіксовано німецьким виробником сільськогосподарської техніки Fendt, який належить американській корпорації AGCO.

У 2018 році в опитуванні домінував Fendt, в 2019 році знову. Конкуренція сильна: в десятці провідних брендів німецьких виробників Claas, Amazone, Lemken, Horsch, Krone, Deutz-Fahr, а також бренду New Holland концерну CNH Industrial (зі штаб-квартирою в Великобританії), американця John Deere або француза Kuhn.

Фендт набрав 59 очок, зайнявши перше місце. Другий — це Клаас, а третій — Джон Дір. Fendt був на один пункт гірше, ніж в минулому році.

«Ми пишаємося тим, що Fendt знову знаходиться на першому місці  незалежного опитування», — сказав Крістоф Греблінгхофф, голова AGCO / Fendt. Fendt представила кілька нових продуктів в минулому році. Наприклад, нове покоління популярної серії тракторів Fendt 900 Vario. Також була представлена ​​нова цифрова платформа FendtONE, яка значно спрощує роботу на місцях і адаптує її до офісних процесах. Fendt заявляє, що здатність пов’язувати машини і ферми з офісами (і, отже, здатність збирати і оцінювати дані) стає все більш важливою для багатьох фермерів.

Опитування DLG-Image Barometer складається з чотирьох підкатегорій: впізнаваність бренду, лояльність до бренду, задоволеність брендом і імідж бренду. Бали додаються з усіх чотирьох підкатегорій максимум до 100 балів.

Обстеження DLG-Image Barometer охоплювало фермерів з різними розмірами ферм: ферми площею менше 100 га, середні ферми площею від 250 до 500 га і великі ферми з площею землі понад 1000 га. У 2019 опитані фермери мали в середньому 328 га, що в середньому на 6 га більше, ніж у 2018 році. Середній вік фермерів склав 52 роки, і чверть фермерських господарств підпадають під категорію невеликих фермерських господарств.


Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: