НОВИНИ

На Одещині шахраї продають по селам небезпечний скраплений газ

24.02.2020 09:32
25e9577f99f5dd25af9843bcebc53e7a

Наразі селами регіону їздять шахраї, які заправляють балони за заниженою ціною та не гарантують якість палива. Звертаючись до таких «підприємців», люди наражають себе на великий ризик, пише oda.odessa.gov.

Йдеться про продаж двома шляхами: на АЗС та з вантажівок. Обидва види діяльності є незаконними та потребують ліцензування.

«Насамперед прошу звернути увагу у цьому питанні на АЗС. Якщо вони дійсно незаконно заправляють газові балони, це буде підставою для анулювання ліцензій та подальших проваджень. По приватниках, які мандрують селами у пошуках наживи, прошу також зібрати дані про всі випадки. Ми маємо дізнатися, де вони промишляють, зібрати докази про їхню діяльність, та стерти цей бізнес з карти нашого регіону назавжди», — зазначив перший заступник керівника Одеської обласної державної адміністрації В’ячеслав Овечкін, звертаючись до правоохоронців.

Також Одеська ОДА посилить контроль щодо незаконного обігу спирту — міжвідомча робоча група вже створена та працює. Наразі вже проведено 33 перевірки та вилучено нелегальної продукції на загальну суму понад 13 мільйонів гривень.

У наступні дні правоохоронці опрацюють ще 31 факт нелегального продажу алкоголю. Також плануються масштабні перевірки закладів, які продають алкоголь на пляжах області.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: