ВАЖЛИВО

Кому заважає бренд волинської курятини «Епікур»?

13.02.2020 09:13
436612

“Епікур” продовжує підкорювати ринок України та вже став улюбленим брендом для тисяч сімей. Беззаперечним аргументом на користь торгової марки є той факт, що це натуральне м’ясо, вирощене без антибіотиків. Однак успіхи компанії подобаються далеко не всім, і знаходяться ті, хто намагається дискредитувати його черговою порцією фейків в ЗМІ. Про це повідомляє t1.ua.

На цей раз, недруги бренду вирішили заявити, що Володимир-Волинська птахофабрика закуповує антибіотики, і нібито вони також використовуються для виробництва продукції Епікур. Тільки ось чорні піарники, які намагаються дискредитувати бренд, не врахували, що на потужностях Володимир-Волинської птахофабрики виробляють відразу продукцію декількох торгових марок. Та й на самому підприємстві ніколи не приховували, що для інших ТМ, які виробляються за стандартною технологією, антибіотики можуть застосовуватися виключно в лікувальних цілях. В той час, як у виробництві «Епікур» відсутні антибіотики на всіх етапах, від курчати до готової продукції. І навіть для лікування курки.

Для того щоб курчата Епікур не хворіли, їх годують натуральними кормами, розробленими за авторською рецептурою з вітамінами і пробіотиками. Якщо ж все-таки їх довелося лікувати антибіотиками, то таке м’ясо продають вже під іншими торговими марками.

Корми і курчат «Епікур» досліджують в державних сертифікованих лабораторіях на 10-й, 20-й, 30-й і 41-й день їх вирощування. Коштують ці аналізи порядку 130 тисяч гривень на місяць. Те, що куряче м’ясо Епікур вирощено без антибіотиків і інших шкідливих речовин, в компанії можуть підтвердити висновками лабораторій на кожну партію продукції.

Варто відзначити, що обсяг протимікробних препаратів, який купується Володимир-Волинською птахофабрикою для лікування птиці, яка вирощується за стандартною технологією мізерно малий у порівнянні з іншими виробниками, для яких прибуток поки залишається важливіше якості і здоров’я споживачів.

А дані про закупівлі антибіотиків по кожній птахофабриці можна знайти у відкритих джерелах.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: