НОВИНИ

Всі кредити можуть піти по 5-7-9%

12.02.2020 16:02
1516871795_den850_d_850

В уряді планують всі види кредитування зробити на умовному рівні 5-7-9%, для зниження вартості ресурсів. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук під час брифінгу за підсумками засідання уряду, передає кореспондент УНН.

“У цьому році ми будемо працювати, щоб будь-яке кредитування, не лише окрема програма, було умовно на рівні 5-7-9%. Очевидно, що економіка при вартості ресурсів в 20-30% нормально зростати не може, тому нашим важливим завданням є знизити вартість ресурсів”, – зазначив він.

Як повідомлялося в УНН, раніше Прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що в цьому році десятки тисяч українців зможуть скористатись програмою “Доступні кредити 5-7-9%”, отримавши кредит в одному з банкі

Наразі в Україні інвестиції в 1 га сільгоспземлі не перевищують $3000. Таку інформацію під час конференції оприлюднив радник прем’єр-міністра України з економічних питань Олексій Мушак, передає apk-inform.com.

“Аграрний сектор не є бюджетоутворюючим. Він є донором, але не бюджетоутворюючим. Продаж землі сільгосппризначення іноземцям – це питання світосприйняття для українців. Але це бан” інвестиціям”, – вважає радник.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: