НОВИНИ

В Україні побудують два підприємства з перероблення відходів тваринництва

11.02.2020 08:02
danone-2587

Група компаній «Ефективні інвестиції» має намір створити ще два підприємства з перероблення побічних продуктів тваринництва – на додаток до заводу Feednova з виготовлення високопротеїнових кормових добавок і тваринних жирів, що почав будуватися у Львівській області. Про це пише agroreview.com.

«Проблема переробки побічних продуктів тваринництва актуальна для всієї країни, особливо зважаючи на активний розвиток галузі. Наш завод (на Львівщині. – Ред.) стане потужним рішенням цієї проблеми. Сталий розвиток тваринництва та харчової промисловості регіону просто неможливий без розвиненої інфраструктури переробки побічних відходів. Саме тому ми плануємо створити ще принаймні два підприємства в центральній частині країни та на півдні», – заявив голова наглядової ради групи компаній «Ефективні інвестиції» Ігор Ліскі.

Причому виробництво на Львівщині займатиметься саме переробленням побічних продуктів тваринництва, а не утилізацією відходів. А введення європейських стандартів якості на всіх етапах роботи підприємства дозволить змінити застарілу практику поводження з відходами тваринного походження.

Feednova – підприємство з виробництва високопротеїнових кормових добавок та тваринних жирів для сільськогосподарських і домашніх тварин. Компанія є інвестиційним проектом групи компаній «Ефективні інвестиції» та голландської компанії Mada Participations B.V. Загальні інвестиції у завод складають $20 млн.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: