АГРОФОТО

Немасові, та злі! Як проходять акції протесту аграріїв

14.01.2020 14:15
f46996e2-afa2-407a-923f-149612a1c71c

Аграрії анонсували початок безстрокових акцій протесту по всій країні проти ухвалення Верховною Радою закону про розпродаж землі, передає кореспондент Агро Ньюз.

Сьогодні,14 січня, починаючи з самого ранку, групи протестувальників перекрили низку основних вулиць урядового кварталу та не давали пересуватися транспорту такими вулицями: Лютеранська та її перетин з вулицею Шовковичною та Лаврською, а також перехрестя вулиць Липської та Інститутської.

Попри те, що розгляд законопроекту про ринок землі на цьому тижні не заплановано, 14 січня – це останній день, коли КСУ повинен дати відповідь на звернення депутатів щодо законності запровадження обігу землі без референдуму.

Станом на зараз акції не несуть масовий характер, людей на вулицях зовсім небагато, проте активісти заявляють, що це лише початок та закликають киян приєднуватись до протестів.

https://www.facebook.com/agronewsukraine/videos/2701487053291922/

Банери мітингувальників достатньо красномовні : “Продаж землі – продаж майбутнього”, “Захистіть фермерів”, “Ні продажу української землі” тощо. Відомо, що кількох учасників протесту вже затримала поліція

У свою чергу прес-служба Патрульної поліції Києва повідомила, що вони та Національна гвардія працюють в столиці у посиленому режимі саме через акції протестів.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: