НОВИНИ

Ефективність ЗЗР 100% з ад’ювантами компанії Агротека

22.12.2019 11:07
ефективність ад'ювантів

Закінчився рекордний для українських аграріїв сезон, валовий збір зернових культур склав майже 75 мільйонів тонн зерна. Загальної радості при цьому немає, так як ціни на зернові культури низькі, міцна гривня збільшує вартість оренди землі і високі ціни на паливо зводять майже нанівець всі досягнення. Основним фактором успіху, вже в який раз, є не результат, а ефективність бізнесу. Тобто, на першому місці ставиться собівартість одиниці виробництва продукції.  

Компанія Агротека дає можливість знизити собівартість продукції завдяки своїм ад’ювантам, і клієнти, які використовували наші ж препарати у своєму технологічному процесі, змогли на практиці в цьому переконатись.

Холодна та пізня весна внесла серйозні корективи у плани тих, хто сіяв кукурудзу та сою.  Використання грунтових гербіцидів при низьких температурах і тривалих дощах, призводили до пізніх сходів, що були занадто слабкими і сильно пошкоджені гербіцидами. Грунтовий ад’ювант Фіксаж дозволив суттєво знизити негативний вплив всіх перерахованих факторів. За рахунок своєї унікальної формуляції Фіксаж забезпечив рівномірне розтікання грунтових гербіцидів у грунті і запобіг їх протіканню нижче 5 см, тобто насіння не взаємодіяло з гербіцидом, що гарантувало здорові та рівномірні сходи.

Більшість клієнтів, які використовували грунтовий ад’ювант Фіксаж отримали сходи, які суттєво відрізнялись від тих, які обробювались тільки грунтовими гербіцидами без додавання ад’юванту Фіксаж. Крім того, застосування грунтового ад’юванту дозволило зменшити норму гербіцидів в середньому на 10% без втрати ефективності, що серйозно відобразилось на собівартості.

Вже не секрет, що від якості води, яка застосовується для підготовки робочого розчину, залежить загальна ефективність гербіцидів та агрохімікатів. Жорстка вода з високим  pH (вище 7) часто є «вбивчою» для більшості гербіцидів, так як вони не тільки руйнуються в результаті лужного гідролізу, але й в результаті хімічної реакції з іонами жорсткості (магній, калій) можуть випадати в осад і змінювати хімічну структуру діючої речовини. На ринку з’явилось багато, відносно, дешевих методів боротьби з високим рН (сульфат амонію, лимонна кислота та ін.), але вони не можуть по своїй ефективності і системності  зі спеціалізованими ад’ювантами зрівнятись з Аквалайт. Аквалайт – це запатентованна формуляція кислот і прилипачів, яка забезпечує як зменшення pH, так і буферизацію іонів жорсткості, що робить їх недоступними для взаємодії з діючою речовиною гербіцидів.

Аквалайт дозволяє дуже просто і швидко зробити воду, що ідеально підходить для використання як основу для приготування робочого розчину і довів свою ефективність на сотні тисяч гектарів землі по всій Україні.

Нова поверхнево-активна речовина (ПАР) Спрінто також внесла свій вклад в зменшення собівартості і збільшенню ефективності в цьому році. Комбінація олії, прилипачів на основі органосилікону і полімерів робить цей продукт кращим по змочуванню і проникненню.

Застосування ПАР Спрінто як ад’юванта для системних пестицидів дає такий результат, який не може забезпечити жоден відомий аналог цих продуктів. Швидкість роботи — можливість зменшити норму витрати пестицидів – це ті фактори, завдяки яким Спрінто завоював популярність і став незамінним ад’ювантом в технологічних картах десятків успішних агропідприємств по всій країні.

Говорити про переваги ПАР Глайдер вже не має сенсу, тому що протягом останніх 5 років цей продукт завоював популярність за рахунок своєї ефективності і економічності. Застосування прилипача Глайдер разом з десикантами при підготовці культур до прибирання дозволяє не тільки пришвидшити процес сушіння, але й суттєво знижує вартість проведення цієї операції, так як при зменшенні норми витрати десиканта на 15% (а інколи навіть і більше) не погіршує, а навпаки збільшує якість десикації.

Більшість аграріїв знають, що підготовлена техніка – запорука успіху і економія грошей.

Після інтенсивного сезону необхідно ретельно промити обприскувачі, а саме для того, щоб в системі не залишилось пестицидів і агрохімікатів, які можуть призвести до того, що вони можуть вийти з ладу в найважливіший момент при внесенні ЗЗР. Миючі засоби, а тим більш вода, не забезпечують очищення обприскувачів від застарілих залишків хімії. Засіб для очищення обприскувачів Олл Брайт – це дійсно унікальний продукт, який має стати обов’язковим до застосування для всіх поважаючих себе господарів. Очисник Олл Брайт не тільки очищує систему від залишків хімії, але й нейтралізує її. Процедура очищення дуже проста та після короткого інструктажу, який проводять спеціалісти компанії Агротека, її  з легкістю можуть проводити робітники покупця. Ми дуже раді, що все більше і більше компаній в Україні, в обов’язковому порядку застосовують Олл Брайт для очищення обприскувачів перед консервацією.

Ті хто не провів промивку перед консервацією можуть це зробити перед початком польових робіт та забезпечити якісне обприскування посівів.

Ми вступаємо в період конкуренції серед виробників. Контроль витрат і впровадження інновацій дозволяє залишатись успішними і отримувати прибуток там, де інші аграрії зазнають збитки навіть при отриманні високих врожаїв. Продукти компанії Агротека (грунтові ад’юванти, ПАР, антипінні агенти, очисники обприскувачів) – це ті невеликі інвестиції, які швидко повертаються у вигляді збільшення ефективності пестицидів, зменшенні витрат на обслуговуванні техніки і придбанні ресурсів, що в кінці кінців призводить до збільшення прибутковості виробництва.

Компанія Агротека вітає усіх аграріїв з Різдвом та Новим Роком і бажає в майбутньому бути успішними, прибутковими і розвиватись в своїй нелегкій, але в дуже вдячній справі.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: