- Це подія пройшло.
АГРОПОДІЇ
ЯГІДНИЙ ФОРУМ «S-FRUIT TRANSFORMATION 2019»
Форум торкнеться теми ягід і кісточкових фруктів: ланцюжок від поля до полиці.
Ягідна Асоціація України запрошує на головний ягідний форум 2019 року в Східній Європі і Центральній Азії — S-Fruit Transformation Soft and Stone Fruits International Value Chain Forum.
Мета заходу:
- Підвищення обізнаності про світові тенденції ринку свіжих і перероблених ягід і фруктів
- Уявити новітні технології і світовий досвід у секторі плодово-ягідної продукції
- Створити професійне коло в ягідному секторі
- Просування споживання ягід.
Цільовою аудиторією форуму будуть виробники і переробники з України, Білорусі, Молдови, Латвії, Литви, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Казахстану, Киргизстану, Узбекистану, Таджикистану, Туркменістану та інших російськомовних країн. Так само на форум будуть запрошені трейдери і рітейл із Європи. Ми очікуємо близько 300 учасників.
Форум буде проходити на двох мовах — англійській і російській.
В якості спікерів ми запрошуємо кращих світових експертів і лідерів ринку.
1-й день буде присвячений світовим тенденціям і технологіям з доповідями спікерів по 20-30 хвилин.
Чотири локації працюватимуть паралельно:
- Головна сцена — світові тенденції ягід і кісточкових фруктів різних культур, споживання і ринки.
- «Ферма» — уявлення сортів і технологій для виробників.
- «Завод» — уявлення технологій переробки.
- «Ринок» — маркетингові рішення, збут і просування ягід.
2-й день — 8 професійних тренінгів
Два блоки по 4 тренінги одночасно (3 години один блок) із наступними темами:
блок №1
- Післязбиральна обробка кісточкових фруктів.
- Ланцюжок і асортимент ягід у роздрібній торгівлі.
- Захист ягідних і кісточкових культур.
- Технологія вирощування лохини.
блок №2
- Післязбиральна обробка м’яких фруктів.
- Технологія вирощування черешні.
- Впровадження систем якості та безпеки харчових продуктів на об’єкті переробки
- Виробництво ягід у закритому грунті.
3-й день — Навчальні візити в двох групах за інтересами: на виробництво ягід та черешні і на завод зі переробки.
Вартість участі:
Ціна 1 учасника за реєстрації до 8 березня 2019 року становить 300 євро за 3 дні участі або 120 євро за день (будь-який день програми).
Вартість учасника за реєстрації після 8 березня — 350 євро за 3 дні участі або 150 євро за день (будь-який день програми).
Для групи із 3-х і більше людей можлива знижка 10%. Для членів Ягідної Асоціації України діє знижка 25%.
Протягом 1-го і 2-го днів працюватиме Експозиція супутніх товарів і послуг: компанії на промомісцях представлять технології виробництва, обробки, переробки, зберігання і маркетинг продукції, виставка готової продукції.
S-Fruit Transformation стане своєрідним майданчиком ділових зустрічей і переговорів українських виробників, переробних підприємств та міжнародних експертів у секторі плодово-ягідного бізнесу. Використовуйте можливість отримати практичні поради від міжнародних фахівців і створити міцні ділові зв’язки прямо під час заходу!
Подробиці — на сайті.