Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Вирощування суниці в закритому ґрунті

11 Вересня, 2019 @ 09:00
13 Вересня, 2019 @ 18:00
Організатор: Ukrainian Berries Association

Асоціація «Ягідництво України» і Європейський Банк Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) за підтримки Європейського Союзу у рамках ініціативи EU4Business, запрошують фермерів та працівників ягідних господарств взяти учать в триденному професійному тренінговому курсі «Вирощування суниці в закритому ґрунті».

Дати та місце проведення:
11 вересня 2019 – Київ (місце проведення узгоджується)
12 вересня 2019 – навчальна ферма ФГ «Підгірне» у м. Кагарлик, Київська обл.
13 вересня 2019 – Київ (місце проведення узгоджується)

Захід присвячено найбільш поширеним у світі методам вирощування суниці садової в закритому грунті. На тренінгу буде розглянуто технологічні, агрономічні, управлінські та фінансові аспекти зазначеної технології.

Курс проводитимуть два тренера-практика – Кшиштов Сак (Польща) та Олександр Павловський (Україна), які мають багаторічний успішний досвід вирощування суниці садової в закритому ґрунті, а також маркетингу та реалізації свіжої ягоди. Навчання проходитиме в групі на 20 осіб за методологією, що поєднує теоретичні знання та практичні навички.

Цільова аудиторія тренінгового курсу:
• Фермери, які вирощують суницю у відкритому ґрунті, але замислюються над переходом до застосування технологій закритого ґрунту, враховуючи зміни клімату та погодні ризики
• Виробники, які працюють на свіжий ринок та мають плантації, розташовані поблизу великих міст з високою купівельною спроможністю споживачів

Крім того в групі передбачено 5 пільгових місць для представників аграрних учбових закладів (студентів та викладачів), участь яких в тренінгу буде повністю профінансовано ЄБРР. Відбір претендентів на пільгові місця буде здійснюватися на конкурсній основі на підставі мотиваційних листів від кандидатів.

Учасники тренінгу матимуть змогу опанувати:
• Базові технологічні та агрономічні знання щодо вирощування суниці садової в закритому грунті
• Ключові фінансові показники, що ґрунтуються на реальних результатах роботи ферми «Підгірне»
• Розуміння ключових ризиків вирощування суниці садової в закритому ґрунті та їх наслідків для фермера
• Практичні поради та рекомендації щодо вирощування суниці в закритому ґрунті
• Знайомство з провідними компаніями – постачальниками МТР та технологій

Щоб подати заявку на участь необхідно заповнити реєстраційну форму https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeU5ZcZYb59h0EI5pkX3QL-QuR3O_HSJqh7q2ZDwNAmWXBEtw/viewform

Вартість участі в тренінговому курсі – 2700 гривень з делегата. У вартість включено навчальні матеріали, обіди протягом трьох днів тренінгу, трансфер з місця проведення тренінгу на навчальну ферму та назад. Проживання та проїзд до Києва сплачується учасниками самостійно.

Контактна інформація:
Любов Павленко (067) 487-37-42
Олена Каіжен (067) 504-49-90
[email protected]

Цей проект фінансується ЄС у рамках ініціативи EU4Business та підтримується ЄБРР

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: