- Це подія пройшло.
АГРОПОДІЇ
ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP ТА НОВОГО МЕНЮ
Запрошуємо на онлайн-захід “ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP ТА НОВОГО МЕНЮ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ”
Дата навчання: 3-4 лютого 2022 року Тривалість навчання: 8 годин (2 дні з 15:00 до 19:00) Формат проведення навчання: онлайн (через програму ZOOM).
Організаційний збір для участі — 300грн за 1 учасника (при реєстрації 3-х і більше учасників — 250грн за 1 учасника)
Детально ознайомитися з інформацією по навчанню та зареєструватися Ви можете за посиланням.
ПРОГРАМА ВЕБІНАРУ:
-Програми-передумови щодо безпеки харчовання
-Етапи впровадження та принципи системи HACCP
-Практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції
-Формування та ведення документації
-Вимоги до документів, обов’язкові записи та протоколи
-Процедури, що стосуються ефективного функціонування системи НАССР
-Оновлене законодавство щодо харчування дітей, роз’яснення норм
-Формування нового меню в закладах шкільної та дошкільної освіти
-Дозволені та заборонені продукти, рекомендації та заборони для закладів освіти
У нас інтерактивний формат, відповіді на всі запитання і сертифікат (електронний або друкований) кожному учаснику після проходження тестування.
Спікерами на вебінарі будуть: – група сертифікованих тренерів з підготовки до перевірок – сертифіковані аудитори з системи ХАССП/HACCP – представники Міністерства охорони здоров’я України
Контакти для більш детальної інформації: (067) 960-58-18 viber, telegram, whatsapp (050) 530-74-79 [email protected]