Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP ТА НОВОГО МЕНЮ

271822430_2526650907468844_3867066585097399250_n
3 Лютого, 2022 @ 15:00
4 Лютого, 2022 @ 19:00
Організатор: PROFI CLUB

Запрошуємо на онлайн-захід “ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP ТА НОВОГО МЕНЮ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ”

Дата навчання: 3-4 лютого 2022 року Тривалість навчання: 8 годин (2 дні з 15:00 до 19:00) Формат проведення навчання: онлайн (через програму ZOOM).

Організаційний збір для участі — 300грн за 1 учасника (при реєстрації 3-х і більше учасників — 250грн за 1 учасника)

Детально ознайомитися з інформацією по навчанню та зареєструватися Ви можете за посиланням.

ПРОГРАМА ВЕБІНАРУ:

-Програми-передумови щодо безпеки харчовання

-Етапи впровадження та принципи системи HACCP

-Практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції

-Формування та ведення документації

-Вимоги до документів, обов’язкові записи та протоколи

-Процедури, що стосуються ефективного функціонування системи НАССР

-Оновлене законодавство щодо харчування дітей, роз’яснення норм

-Формування нового меню в закладах шкільної та дошкільної освіти

-Дозволені та заборонені продукти, рекомендації та заборони для закладів освіти

У нас інтерактивний формат, відповіді на всі запитання і сертифікат (електронний або друкований) кожному учаснику після проходження тестування.

Спікерами на вебінарі будуть: – група сертифікованих тренерів з підготовки до перевірок – сертифіковані аудитори з системи ХАССП/HACCP – представники Міністерства охорони здоров’я України

Контакти для більш детальної інформації: (067) 960-58-18 viber, telegram, whatsapp (050) 530-74-79 [email protected]

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: