Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

VIІ Міжнародний форум «Трансфертне ціноутворення та міжнародне оподаткування – 2021»

TTSU-2021-375h260-ukr
3 Червня, 2021
09:00 - 18:00
Організатор: EUCON

Other

Формат зустрічі
Форум
Локація
Україна

Запрошуємо на форум!

Юридична група EUCON ????‍???? спільно зі Школою трансфертного ціноутворення запрошують до участі у щорічному заході – VІI Міжнародному форумі «Трансфертне ціноутворення та міжнародне оподаткування – 2021».

Законодавчі новели, актуальна проблематика, перспективи розвитку, практичні кейси, особливості роботи в галузі трансфертного ціноутворення традиційно стануть головними темами обговорення експертів у сферах ТЦУ, оподаткування, фінансів, бухгалтерії, банківської системи, юриспруденції та інших.

Серед ключових питань ❓ форуму: 

✔огляд останніх нововведень, пов’язаних з імплементацією в Україні окремих положень плану BEPS 2020;

✔запровадження загального стандарту звітності (CRS) ОЕСР для автоматичного обміну податковою інформацією з іншими юрисдикціями;

✔застосування непрямих методів фінансового контролю;

✔концепція «ділової мети» в контрольованих операціях, інструменти обґрунтування;

✔заходи контролю трансфертного ціноутворення в умовах карантинних обмежень. Чи відбулося відновлення перевірок після прийняття Постанови КМУ від 3 лютого 2021 року №89?

✔правила трансфертного ціноутворення як інструменту планування бізнес-процесів;

✔остання судова практика в розрізі спорів по суті процедур обґрунтування відповідності умов операцій принципу «витягнутої руки».

Наш захід – це не лише унікальна сучасна платформа, яка об’єднує топ-фахівців у галузі ТЦУ, але й чудова можливість для платників податків отримати з перших вуст експертну інформацію та відповіді на нагальні питання, долучитись до процесу розвитку галузі, поспілкуватись із представниками Державної податкової служби й інших державних установ та обмінятись досвідом із колегами. 

Спікери ????: посадові особи Міністерства фінансів України, ДПС України, судді, вітчизняні та іноземні експерти у сфері трансфертного ціноутворення, практикуючі юристи та аудитори. 

❗Цьогоріч участь у заході можна буде взяти як  онлайн, так і офлайн.

Кількість місць у залі обмежена❗


✅Реєстрація запосиланням.

????‍♀️Контактна особа – Олена Вакулік.

????044-238-09-44, ???? [email protected]


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити:
Теги Подія:
, , , , , , , , , ,