Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

VІI Київський агрохімічний форум

28 Лютого, 2019 @ 08:00
1 Березня, 2019 @ 20:00
Організатор: IA «Інфоіндустрія»
Шановні друзі та колеги!  Запрошуємо Вас взяти участь в «VIІ Київському агрохімічному форумі. Добрива, ЗЗР, Насіння», який відбудеться в Києві, 28 лютого -1 березня 2019 року.
Формат заходу: перший день – пленарна частина з активним обговоренням, дискусіями та бізнес- зустрічами, другий день – бізнес-поїздка з оглядовою екскурсією на насіннєвий завод.
Організатором щорічного заходу являється ІА «Інфоіндустрія»,
Генеральним інформаційним партнером виступає журнал «Агроіндустрія», Головним медіа-партнером виступає аграрне інтернет-радіо AGRO.FM, Партнери форуму – «Фітосанітарна асоціація України», «Насіннєва асоціація України», «Українська промислова асоціація захисту рослин».
  • Тематика Агрохімічного форуму 2019 буде присвячена проблемам і ефективності живлення і захисту рослин, розкриються питання стану та перспектив насіннєвого ринку в Україні та у світі.
    Програма конференції складається з наступних сесій:
  • І. Панель регуляторної політики (модератор керівник проекту ІА «Інфоіндустрія» Д.В. Гордейчук).
    Під час сесії буде розглянута існуюча нормативно-правова база та останні законодавчі ініціативи у сфері захисту рослин, насінництва та охороні прав на сорти рослин. Відповідність діючого українського законодавства вимогам ЄС.
  • ІІ. Спецдобрива не кількість, а якість (модератор Михайло Саницький, головний аналітик ІА «Інфоіндустрія»).
    Аналіз тенденцій на українському ринку спеціальних добрив у 2018 році та прогноз подальшого розвитку. Проблеми якості. Ефективність використання.
  • ІІІ. Проблеми ринку ЗЗР в Україні (модератор Владислав Седик Президент Фітосанітарної асоціації України).
    Аналіз тенденцій на українському та світовому ринку ЗЗР та прогноз подальшого розвитку. Перспективи вітчизняного виробництва. Проблеми якості. Логістичні аспекти. Товари – субститути.
  • IV. Стан та перспективи ринку насіння в Україні (модератор Сюзана Григоренко, виконавчий директор Насіннєвої асоціації України).
    Аналіз тенденцій на українському та світовому ринку ЗЗР та прогноз подальшого розвитку. Контроль обігу ГМО-сортів в Україні. Сортові рослинні ресурси. Аспекти виплати роялті селекціонерам. Нюанси сертифікації.

Учасники: профільні громадські організації, об’єднання, науковці, оператори ринків, виробники та споживачі, тощо.

Запрошуємо взяти активну участь в заході, адже це відмінна можливість серед учасників аграрного ринку заявити про свою компанію, новинках агрохімії, інноваційних технологіях, а також знайти нові бізнес контакти.
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: