Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Вебінар: «Ягідний прогноз – 2021. Новий сезон – нові проблеми?»

unnamed
6 Квітня, 2021
11:00
Організатор: АПК-Информ

Other

Класифікація
Ягідництво
Формат зустрічі
Семінар
Локація
Україна

Запрошуємо на вебінар!

Старт нового ягідного ???? сезону в Україні не за горами. Виробники ????‍???? щосили зайнялися польовими роботами, постачальники саджанців ???? будують плани ???? з продажу на наступний рік, а покупці ягід ????, як зазвичай, шукають баланс між якістю і ціною. Ринок завмер ???? в очікуванні нових карантинних заходів, а доступ до закордонних імпортерам ягід ????  уже не такий простий, як раніше.

СПІКЕРИ:

unnamed (1)

Яка об’єктивна ситуація на сьогодні?

Малина повертає собі популярність у українських ягідників ????‍????. За даними опитування проекту «АПК-Інформ: овочі ???? і фрукти ????», площі під малиною в поточному році суттєво розширяться на тлі високих цін минулого сезону, особливо у дрібних фермерів ????‍???? і непрофесійних господарств.

Лохина залишається лідером ???? за темпами зростання площ. Українські фермери ????‍???? продовжують активно нарощувати площі під лохину, підтверджуючи оціночні дані дослідження «Ринок лохини високорослої в Східній Європі-2020», так як тільки у провідних фермерів за минулий рік плодоносна площа розширилася мінімум на 10%.

????Суниця садова – знову ягода №1 по вирощуванню в Україні. Хоча суниця садова  є найбільш популярною ягідної культурою, тільки в минулому році, з огляду на рекордних цін, її імпорт досяг найвищих з 2014 р показників ????, експорт в свіжому вигляді впав удвічі, а в замороженому – на третину.

Приєднуйтесь! Нам буде про що поговорити!


????Платформа Fruit-Inform Zoom Forecast.

????Деталі за посиланням.

✅Реєстрація за посиланням.

☎Контакти для зв’язку:

Олександр Хорєв, ???? +380 67 634 3980, ????[email protected]

Євгеній Кузін, ???? +380 96 583 6323, ????[email protected]


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити:
Теги Подія:
, , , , , , , , , , ,