Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Вебінар: «Спеціаліст пест контролю 1.0»

191183963_2914217772179677_5507328265821799925_n
10 Червня, 2021
11:00 - 15:00
Організатор: ГО Продовольча безпека України

Other

Формат зустрічі
Треніг
Локація
Україна

Запрошуємо на вебінар!

Світ змінився і популярність набирали нові професії. А пандемія, як ніщо краще показала, що відсутність санітарно-епідеміологічного нагляду призводить до спалаху різних захворювань та інфекцій.

Важливу роль в запобіганні поширенню інфекцій відіграє ДЕЗІНФЕКЦІЯ, ДЕЗІНСЕКЦІЯ та ДЕРАТИЗАЦІЯ, в системі цей комплекс дій називають – ПЕСТ КОНТРОЛЬ.

Можливість підготовки спеціалістів даної сфери діяльності надає ГС «Пест контроль України» у співпраці з ГО «Продовольча безпека України».

Слухачі освоять ???? :

✅ теоретичні знання , які стосуються послуг в системі інтегрованого захисту від шкідників(фумігація, аерозольні обробки, дезінсекція, дезінфекція, дератизація);

✅ правила ведення господарської діяльності зі знезараження рослинної продукції, основи дезінсекції, дезінфекції, дератизації у бізнесі з пест контролю;

✅ вміння застосовувати програми-передумови НАССР щодо процесів контролю за шкідниками, запобігання їх появі, ліквідації та локалізації;

✅сучасні методи контролю шкідників.

✅ навики роботи з обладнанням та препаратами по пест-контролю.


За результатами – видається ПОСВІДЧЕННЯ про проходження навчання 1 МОДУЛЮ та надається можливість здати відповідний іспит на підтвердження кваліфікації, отримавши СЕРТИФІКАТ (за окрему плату), який значно полегшує проходження тендеру та відкриває нові можливості.

Сертифіковані випускники зможуть започаткувати СВОЮ СПРАВУ З ПЕСТ КОНТРОЛЮ, покращити або застосувати свої знання в новаторських фірмах України.


Контакти:

[email protected]

????0953003621

Facebook-сторінка заходу.

 


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити:
Теги Подія:
, , , , , , , , , ,