Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Вебінар: «Основні принципи системи безпечності харчової продукції (НАССР) на підприємствах ягідного сектору»

164652513_1313119755755560_694375544193744377_n
5 Квітня, 2021 @ 14:00
9 Квітня, 2021 @ 18:00
Організатор: Ukrainian Berries Association

Other

Класифікація
Ягідництво
Формат зустрічі
Семінар
Локація
Україна

Запрошуємо на вебінар!

Навчання 🎓 є законодавчо визначеною умовою впровадження системи НАССР.

Топ-Спікер: 👩‍🦱 Юлія Гріфцова, міжнародний аудитор з питань харчової безпеки.

Теми 📑:

🚩Тенденції розвитку систем безпечності харчової продукції в Україні та Світі. Типи та відмінності стандартів;

🚩Програми передумови. Огляд основних вимог до інфраструктури, обладнання та персоналу;

🚩Огляд системних вимог стандартів;

🚩Принципи НАССР;

🚩Простежуваність. Перевірка системи, валідація та верифікація;

🚩Додаткові вимоги системи, TACCP, VACCP;

🚩Аудит системи: порядок проведення, система оцінки 📈 за різними стандартами, типи невідповідностей. 


✅Реєстрація обов’язкова і доступна за посиланням.

🔎У разі виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтесь за номером телефону:

👨‍💼Дмитро Голуда +38 (067) 568-40-67

💻Facebook-сторінка заходу.

 


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити:
Теги Подія:
, , , , , , , , , ,