- Це подія пройшло.
АГРОПОДІЇ
Вебінар: «Основні принципи системи безпечності харчової продукції (НАССР) на підприємствах ягідного сектору»
Запрошуємо на вебінар!
Навчання ???? є законодавчо визначеною умовою впровадження системи НАССР.
Топ-Спікер: ???????? Юлія Гріфцова, міжнародний аудитор з питань харчової безпеки.
Теми ????:
????Тенденції розвитку систем безпечності харчової продукції в Україні та Світі. Типи та відмінності стандартів;
????Програми передумови. Огляд основних вимог до інфраструктури, обладнання та персоналу;
????Огляд системних вимог стандартів;
????Принципи НАССР;
????Простежуваність. Перевірка системи, валідація та верифікація;
????Додаткові вимоги системи, TACCP, VACCP;
????Аудит системи: порядок проведення, система оцінки ???? за різними стандартами, типи невідповідностей.
✅Реєстрація обов’язкова і доступна за посиланням.
????У разі виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтесь за номером телефону:
????????Дмитро Голуда +38 (067) 568-40-67
????Facebook-сторінка заходу.