Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Управління фінансами сільськогосподарських підприємств

21 Грудня, 2018
19:00 - 20:30
Організатор:

«УПРАВЛІННЯ ФІНАНСАМИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ»

Разом із нашими партнерами із IFC (Міжнародної фінансової корпорації, однієї з п’яти інституцій Групи Світового банку) ми прагнемо допомогти фермерам отримати фінансування для розвитку їхнього бізнесу!

Із цією метою у п’ятницю, 21 грудня 2018 року, ми проведемо відкриту подію «УПРАВЛІННЯ ФІНАНСАМИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ», де презентуватимемо нову концепцію ворк-шопів, які стартуватимуть у 2019 році та включатимуть блок «Фінанси с/г підприємств».

Ворк-шоп розрахований на власників, розпорядників, фінансових директорів, економістів, бухгалтерів господарств/фермерів, що ведуть бізнес самостійно, хочуть покращити свої вміння управляти фінансами, прагнуть отримати базові знання щодо управління грошовими потоками.

Під час відкритої події можна буде ознайомитись із концепціями фінансів аграрного підприємства та вимогами у зв’язку з залученням коштів, а також отримати відповіді на наступні запитання:
– Яка насправді реальна вартість залучених ресурсів?
– Яким чином гроші кредиторів («Чужі гроші») допомагають вашому бізнесу?
– Яка різниця між «балансовими грошима» та «реальними»?

На ці та інші важливі запитання у сфері фінансів відповість Єгор СКЛЯРОВ, співзасновник та фінансовий директор ТОВ «Сейм-Агро» (вирощування зернових та олійних культур, 2300 га земельного банку, Сумська обл.)

Від заснування господарства «Сейм-Агро» займався стратегічним розвитком, звітністю та фінансовим управлінням підприємством, в тому числі залученням фінансування з зовнішніх джерел. Має досвід трейдингу на сировинних ринках, з використанням ф’ючерсних контрактів.

Освіта: Україна, КНУ ім. Т.Г. Шевченка, спеціальність «Міжнародна економіка» Великобританія, Leeds University Business School, Магістр «Banking and International Finance».

Участь у події безкоштовна за умови попередньої реєстрації Щоб зареєструватись – перейдіть за посиланням: goo.gl/gvGMDZ . Ви отримаєте підтвердження реєстрації на імейл, вказаний у реєстраційній формі!

За додатковою інформацією будь-ласка звертайтесь до виконавчого директора Ukrainian Food Valley Наталії МАЄВСЬКОЇ за фоном: +38 050 846 888 2.

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: