Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Україна – Катар. Перспективи експорту

85212721_183869336355526_7636797833378529280_o
3 Березня, 2020
10:00 - 13:00
Організатор: Middle East Business & Exhibition Consulting

Тема зустрічі: «Україна — Катар. Перспективи експорту”

Метою зустрічі є налагодження бізнесових взаємовідносин між країнами та підтримка експорту української продукції. На заході також будуть присутні представники Посольста країни Катар в Україні .

На гостів чекає кава-брейк, який дасть чудові можливості для нетворкінгу.За атмосферу та комфорт відповідає Grand Hyatt Kyiv, тому чудовий сервіс гарантовано. Після заходу для учасників заходу буде проведений фуршет у найкращих традиціях гостинності

Зустріч проводиться в рамках підготовки до чемпіонату світу FIFA, World Cup 2022 за підтримки Qatar Airways (вперше в Україні????)

Онлайн-трансляція, посилання на яку ми розмістимо за кілька годин до заходу!

На заході будуть виступати шановані спікери — компетентні та успішні у своїй діяльності професіонали.

????I ПАНЕЛЬ
????ОЛЬГА ТРОФІМЦЕВА — політик, бізнес-вумен, екс в.о. міністра аграрної політики і продовольства України. Тема: «Перспективи торгово-інвестиційного співробітництва в сфері АПК»

????АННА ГУЧОК — радник Президента, голова комісії з питань охорони здоров’я та медичного туризму ICC Ukraine. Експерт у сфері розвитку медичного і оздоровчого туризму. Тема виступу: «Експорт медичних і оздоровчих послуг України на ринок Катару і ринок Арабських країн».

????ДАРЬЯ ДИДКОВСКАЯ — Співзасновник компанії АПК Ресурс. Тема : «Экспорт зерна и продуктов переработки сельхозпродукции в Катар»

????II ПАНЕЛЬ

????ОЛЕГ ЛИХОВІД — Голова Комітету фінансового ринку та з питань соціальної відповідальності бізнесу при ТПП України. Тема: «Фінансові складові стосунків з Катаром»

????АНДРІЙ МОКРЯКОВ, Консультант аналітичного департаменту Pro-Consulting
Тема: «Поточний стан співпраці між Україною та Катаром: основні тенденції та показники її розвитку»

????ОЛЕНА БАНДЕРОВСЬКА .Організатор заходу . Засновник та Генеральний Директор Middle East Business & Exhibition Consulting Тема: «Розвиток економічних зв’язків України та Катару. Інвестиційна привабливість українського будівельного ринку. Потенціал ІТ – ринку для інвесторів»

????КАШПЕРСЬКА ОЛЕНА, СЕО Airlife, Тема: «Інтелектуальний підхід до організації бізнес поїздок»

???? Дурмуш Галина , Голова представництва Qatar Airways в Україні . Тема: «Business Opportunities. Corporate Presentation with emphasis on Premium services – Qsuite, Al Maha Services, Lounges; launching new destinations»


Увага! Необхідна попередня реєстрація за посиланням:
https://forms.gle/NrhYdJBFHoaqiz7c8

Підтвердження про успішне проходження реєстрації надійде на вказану Вами пошту.

Організатори заходу залишають за собою право відмовити у реєстрації у тому випадку, якщо діяльність компанії не співзвучна з тематикою зустрічі.

Вартість участі : 1800 грн
Контактна особа: Олена Бандровська
E-mail: [email protected]
Tel: +380098-05-35-618

Посилання  Facebook: https://www.facebook.com/events/1462477797262163/

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: