Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Тренінг «Шляхи підвищення конкурентоспроможності агро виробників при змінах споживчих вподобань»

16 Листопада, 2018
09:30 - 18:00
вулиця Хрещатик, 7/11, Київ,
Організатор:

Запрошуємо взяти участь в тренінгу «Шляхи підвищення конкурентоспроможності агро виробників при змінах споживчих вподобань», який відбудеться 16 листопада в Києві.

Результатом будь-якого виробництва є споживання продукту. Тому при його виробництві необхідно враховувати не тільки технологічні аспекти виробництва певного продукту, вимоги до безпечності та якості, але також враховувати думку споживача та його потреби. Адже світзмінюється, а разом з ним змінюються і вподобання споживачів:
– через зростання темпу життя зростає попит на продукти, які не потребують значного часу на
їх споживання, але при цьому містять всі необхідні властивості;
– через забруднення навколишнього середовища підвищується попит на здорове
харчування, зокрема, на органічну продукцію;
– через глобалізацію, зростає попит на місцеві продукти харчування, споживач хоче знати
виробника таких продуктів.

В теоретичній частині тренінгу  будемо говорити:
– про стан Адаптації до законодавства ЄС та законодавчі вимоги до виробництва харчової продукції;
– про останні тренди в харчовій галузі та зміну споживчих вподобань, зокрема, останнітенденції за результатами однієї з найбільших галузевих виставок світу SIAL (Париж);
– про інструменти технічної допомоги, що сприяють виходу на міжнародні ринки.

В практичній частині ви зможете обрати один з трьох напрямків та долучитись до створення:
– кооперативу;
– органічного господарства;
– брендингу територій через регіональні продукти.

Участь у тренінгу безкоштовна за умови попередньої реєстрації до 12 листопада  за посиланням https://goo.gl/forms/tb1lR87i3az6ulvD3.  Кількість місць обмежена!

Керівник проекту – Катерина Шор
Тел.: +380 67 440 5937
E-mail: kateryna.shor[at]gmail.com

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: