- Це подія пройшло.
АГРОПОДІЇ
Тренінг «Шляхи підвищення конкурентоспроможності агро виробників при змінах споживчих вподобань»
Запрошуємо взяти участь в тренінгу «Шляхи підвищення конкурентоспроможності агро виробників при змінах споживчих вподобань», який відбудеться 16 листопада в Києві.
Результатом будь-якого виробництва є споживання продукту. Тому при його виробництві необхідно враховувати не тільки технологічні аспекти виробництва певного продукту, вимоги до безпечності та якості, але також враховувати думку споживача та його потреби. Адже світзмінюється, а разом з ним змінюються і вподобання споживачів:
– через зростання темпу життя зростає попит на продукти, які не потребують значного часу на
їх споживання, але при цьому містять всі необхідні властивості;
– через забруднення навколишнього середовища підвищується попит на здорове
харчування, зокрема, на органічну продукцію;
– через глобалізацію, зростає попит на місцеві продукти харчування, споживач хоче знати
виробника таких продуктів.
В теоретичній частині тренінгу будемо говорити:
– про стан Адаптації до законодавства ЄС та законодавчі вимоги до виробництва харчової продукції;
– про останні тренди в харчовій галузі та зміну споживчих вподобань, зокрема, останнітенденції за результатами однієї з найбільших галузевих виставок світу SIAL (Париж);
– про інструменти технічної допомоги, що сприяють виходу на міжнародні ринки.
В практичній частині ви зможете обрати один з трьох напрямків та долучитись до створення:
– кооперативу;
– органічного господарства;
– брендингу територій через регіональні продукти.
Участь у тренінгу безкоштовна за умови попередньої реєстрації до 12 листопада за посиланням https://goo.gl/forms/tb1lR87i3az6ulvD3. Кількість місць обмежена!
Керівник проекту – Катерина Шор
Тел.: +380 67 440 5937
E-mail: kateryna.shor[at]gmail.com