Loading Події
  • This event has passed.

АНОНСИ

Семінар «Післязбиральна доробка ягід»

  • 09.09.2019
    09:00 - 18:00
    Raziotel ул. Ямская 52, Киев, Украина, Киев, 03150
    Організатор: Ukrainian Berries Association

    Проект Міжнародного Торговельного Центру (ІТС) та Асоціація «Ягідництво України» запрошують на семінар «Післязбиральна доробка ягід».

    Цей семінар є продовженням тижневого візиту міжнародних експертів МТЦ до українських виробників ягід, який проходив з 22 по 26 липня.

    МЕТА СЕМІНАРУ: Ознайомити українських виробників та експортерів ягідної продукції з системою міжнародних правил і принципів її післязбиральної доробки, транспортування, складування, навантаження та розвантаження; допомогти виробникам підвищити кваліфікацію і сформувати у них розуміння відповідальності за забезпечення виробництва свіжої продукції належної експортної якості.

    СПІКЕР: ХАРМ ФЕРПААЛЕН, міжнародний консультант проекту ІТС

    РЕЄСТРАЦІЯ: https://docs.google.com/forms/d/15KwpvNa6PYnFKtRD4oEvvRO9k3OIoZTWl8ueJjjjWHQ/viewform?edit_&edit_requested=true

    ПРОГРАМА СЕМІНАРУ

    09:00 – 09:30 Реєстрація учасників
    09:30 – 09:50 Вітальне слово
    Представник EU4business initiative
    Марина Сидоренко, керівник проекту в Україні
    Ірина Кухтіна, президент асоціації «Ягідництво України»
    09:50 – 10:00 Презентація Проекту ІТС «Східне Партнерство: Готовність до Торгівлі – ініціатива ЕС для бізнесу»
    10:00 – 11:45 Блок 1. Транспорт і логістика

    • Основні етапи післязбиральної доробки врожаю
    • Транспортна логістика
    • Особливості перевезення товарів автомобільним транспортом
    • Перевезення товарів водним та авіатранспортом
    11:45 – 12:00 Перерва на каву
    12:00 – 14:00 Блок 2. Управління холодовим ланцюгом
    • Попереднє охолодження та гідрокулінг
    • Збереження свіжості продукції під час транспортування та зберігання
    • Подовження термінів зберігання
    • Контроль з боку покупця
    • Робота над зменшенням кількості рекламацій
    • Позитивна репутація і стосунки з клієнтами
    14:00 – 14:45 Перерва на обід
    14:45 – 16:00
    Блок 3. Пакування та маркування
    • Захист товару від псування та пошкоджень при транспортуванні, складуванні, навантаженні та розвантаженні
    • Інформаційна функція упаковки
    • Створення раціональних одиниць товару для продажу
    • Діалог зі споживачем – використання упаковки в рекламних цілях
    • Первинна, вторинна і третинна (транспортна) упаковка
    • Розміри упакування
    16:00 – 16:15 Перерва на каву
    16:15 – 17:55 Блок 4. Сертифікація і документація
    • Види документів при міжнародних поставках
    • Законодавче регулювання експортної продукції, у тому числі органічної
    • Простежуваність продукції
    • Підтвердження якості і безпечності продукції
    • Сертифікація товарів (види, вимоги, джерела)
    17:55 – 18:00 Підведення підсумків

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: