Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Польова БОРНЯ Молодих СкаЖених агрономів 2019

20 Червня, 2019
11:00 - 14:00
Організатор:

20 червня на Міжнародних днях поля DLG в Україні в польовій борні визначать кращого молодого агронома

Під час «Міжнародних днів поля в Україні» у Дослідницькому Київської області агроекспертна комісія конкурсу тестуватиме цьогорічних конкурсантів під час «Польової БОРНІ Молодих СкаЖених агрономів».

Переможець польової частини отримає спеціальний приз – сертифікат на поїздку до Німеччини на міжнародну виставку Agritechnica 2019.

Співорганізатором борні є «ДЛГ-Україна», який, власне, організовує виставку – день поля у період із 19 по 21 червня вже третій рік поспіль за взірцем німецьких DLG-Feldtage з метою демонстрації провідних європейських технологій селекції, насінництва, догляду за посівами сільськогосподарських культур, механізації робочих процесів та практик землеробства.

У режимі реального часу тут можна буде ознайомитись із новітніми агротехнологіями й обмінятися досвідом з експертами і колегами-аграріями.

«Здоров’я ґрунту – запорука стабільних врожаїв» – саме під таким лейтмотивом зберуться аграрії на цьогорічний захід.

Організатори хочуть звернути увагу виробничників на ощадливе господарювання та можливості суттєво підвищити продуктивність завдяки дбайливому ставленню до землі. «ДЛГ-Україна» на правах господаря дня поля закладає і доглядає за посівами на випробувальному майданчику конкурсу «Кращий молодий агроном».

Польова частина для учасників конкурсу «Кращий молодий агроном 2019», які додатково зареєструються для участі у «Польовій БОРНІ Молодих СкаЖених агрономів», передбачатиме польову оцінку стану посівів, динаміки розвитку, наявності шкідників, хвороб та надання практичних рішень щодо їх контролю.

Відповіді учасників оцінюватиме агроекспертна комісія. Бали, які отримають конкурсанти за участь у польовій частині будуть включені у загальний рейтинг кожного з них. Присутність на практичному випробуванні є не обов’язковою, але бажаною умовою конкурсу «Кращий молодий агроном 2019».

Учасники, які не зможуть приєднатися до «Польової БОРНІ» та попередять про це завчасно не втрачають бали й шанси на абсолютну перемогу в конкурсі у одній із чотирьох номінацій: «Селекція та насінництво», «Захист рослин», «Агрохімія та ґрунтознавство», «Плодоовочівництво». Водночас переможець польової частини отримає спеціальний приз – сертифікат на поїздку до Німеччини на міжнародну виставку Agritechnica 2019.

Реєстрація учасників на участь у “Польовій БОРНІ Молодих СкаЖених агрономів 2019”

Більше інформації про конкурс https://www.facebook.com/KonkursMolodyyAgronom/

Більше інформацій про захід International Field Days Ukraine 2019 на www.mdpu.com.ua

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: