Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

“Перша міжнародна конференція з аграрного права 2020”

665a00b3a2c8f3e951865bee6a4707c0
18 Травня, 2020 @ 09:00
19 Травня, 2020 @ 17:00
Організатор: “Асоціація правників України” та International Bar Association

Аграрний бізнес сьогодні потребує відповідного юридичного супроводу. Юрист, який працює у цьому напрямку повинен мати неабиякий багаж знань та постійно його вдосконалювати. Тому відвідати Міжнародну конференцію треба задля хорошого, якісного контенту та знань, кількісних знайомств як з учасниками, так і з експертами галузі й корисних відкриттів на цьому майданчику обміну досвідом. 

На події обговорюватиметься коло питань, серед яких українська земельна реформа та світовий досвід у цьому питанні, моделі інвестицій у сільське господарство, застосування IT-технологій у сфері, вплив інновацій на її розвиток. Також мова йтиме про заміну людської праці роботами, використання дронів та міжнародну торгівлю.

Серед спікерів очікуються визначні правники галузі, які спеціалізуються на зазначеному, підтверджуючи це результатами своєї практики.

Для відображення у повному обсязі духу українського села та агрокультури, у рамках конференції буде проведена екскурсія на еко-ферму “Копиця Сіна”.

Під час поїздки ви: відвідаєте українське село, побачите сільське господарство на власні очі, матимете змогу поїздити на агротехніці, прогуляєтеся полями, лісом та відвідаєте контактний зоопарк.

Прийняти участь в еко-екскурсії можна написавши організаторам.

Контакти: +380 (44) 492-88-48,  [email protected]

Сайт:  agrilawconf.uba.ua/uk/main_page/#prog

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: