Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Національний Сорочинський ярмарок- 2019

20 Серпня, 2019
Кінець:
25 Серпня, 2019
Організатор: ТОВ “Сорочинський ярмарок”

Національний Сорочинський ярмарок- 2019

Ярмаркове поле не може дочекатися своїх улюблених друзів – учасників та гостей. Воно чепуриться, відбудовується, облаштовується. Роботи киплять, адже треба встигнути.

Чим особливий:  Цього року виповнюється 210 років від дня народження геніального письменника Миколи Гоголя, який увічнив Сорочинський  ярмарок  у однойменній повісті із циклу повістей “Вечори на хуторі біля Диканьки”.  А також з  26 по 30 червня 2019 року вперше відбулася презентація Національного Сорочинського ярмарку в місті Одеса.

Його актуальність: Не зважаючи на те, що ярмарок має вікову  історію, він є дуже сучасним і актуальним, бо крокує в ногу з потребами і інтересами людей та приймає виклики часу. Цього року на ярмарку буде не лише аграрне містечко та містечко медярів, але і планується містечко кращих виноробів України.  А ті, хто виробляє енергозберігаючу продукцію, традиційно отримають найкращі місця в секторі промислових підприємств. Всі учасники матимуть можливість провести на високому рівні будь-які заходи ділової програми.

На кого чекаємо: Ярмарок є універсальним виставковим заходом,  тому запрошуємо до участі промислові підприємства та підприємства АПК, приватних підприємців, майстрів народних промислів, заклади громадського харчування та розваг, організаторів колективних експозицій, туристичні компанії, пісенні, танцювальні та музичні колективи та інших аматорів сцени. Будемо вдячні за підтримку спонсорам  та інформаційним партнерам. Щиро  раді усім гостям – як співвітчизникам, так і іноземцям. Адже Сорочинський ярмарок – це центр народної дипломатії.


Прийом заявок на участь розпочато. Умови участі, бланки заявок та вся необхідна інформація на офіційному сайті: www.yarmarok.in.ua  Листи надсилати на електронну адресу:[email protected]   Довідки за телефонами:  ( 0532) 508211, 508212 або 066-8597-074

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: