Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Міжнародний практичний форум «POULTRY FARMING. Індиківництво»

conferences_ind_2020new
29 Травня, 2020
09:00 - 17:00
Організатор: AGP Group та журнал «Наше Птахівництво»

Індиківництво в Україні все ще має потужний потенціал для розвитку й нарощення потужностей. Ніша й досі не заповнена, а попит на продукцію з кожним роком збільшується. Незважаючи на те, що платоспроможність нашого населення все ще є низькою, сьогодні дедалі більше з’являється споживачів, які готові платити за якісний продукт.

Сучасні виробники індиківничої продукції значною мірою залежать від економічних процесів, що відбуваються у країні. Висока вартість кормів, здороження енергоресурсів, ветеринарних препаратів і генетичного матеріалу, труднощі з реалізацією продукції та сертифікацією виробництва можуть суттєво уповільнити розвиток бізнесу, а то й припинити його. Непередбачуваними можуть бути збитки від інфекційних й інших хвороб, що час від часу виникають у господарствах. Щоб мінімізувати ці збитки та навіть уникнути їх, сучасний виробник птахівничої продукції має бути обізнаним щодо найпрогресивніших технологій у цій галузі. Він не зможе бути конкурентоздатним без сучасних знань і вмінь щодо профілактики й лікування найпоширеніших хвороб індиків, поліпшення конверсії корму та продуктивності птиці, забезпечення параметрів мікроклімату тощо.

Журнал «Наше Птахівництво» активно відстежувати світові тренди й дізнається, як поліпшити комерційні показники виробництва. Традиційно найбільш практичною та найсучаснішою інформацією ділитимемося на Міжнародному практичному форумі Poultry Farming, що відбудеться у Львові.

Учасники форуму почують актуальну інформацію щодо впровадження сучасних технологій у вирощуванні індиків, дізнаються, як поліпшити економічні показники виробництва і як бути конкурентними на експортних ринках.

На заході детально розглядатимуться такі теми:

  • як оптимізувати витрати на утримання стада;
  • успішні технології вирощування й утримання індиків;
  • господарство, вільне від бактеріальних ускладнень;
  • запобігання розвитку кокцидіозу;
  • способи підвищення заплідненості індичих яєць;
  • уникнути спалаху респіраторних інфекцій у стаді;
  • передбачити й не допустити патологію кістяка;
  • ефективні вакцинації на товарних стадах індиків.

Як завжди, програма заходу формується як із виступів теоретико-прогностичного характеру, так і з суто практичних рекомендацій найкращих фахівців галузі.

З питань участі звертайтесь до організаторів конференції

Для комерційних компаній:

Алла Миронова
моб.: +38 095-692-29-72,
тел.: +38 044-287-88-30
E-mail: [email protected]

Для представників сільськогосподарських підприємств:

Марина Прохватило
моб. +38 098-916-44-99,
тел. +38 044-287-88-30
E-mail: [email protected]

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: