Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Лабораторія No-Till 2019. Польова практика

30 Травня, 2019
Кінець:
31 Травня, 2019
Організатор:

Конференція NTLAB19 (польова практика) – це шанс для сільгоспвиробників, які цікавляться технологією No-till, підвищити свій професійний рівень, отримати додаткові практичні знання, познайомитися з лідерами, а комусь, зробити перші кроки на шляху до освоєння No-till.

Якщо ви шукайте ділового партнера, хочете дізнатися найактуальніші стратегії технології No-till, знайти практичне рішення ваших проблем, та цей захід саме для вас!

Ця подія збере фермерів, керівників і фахівців агропідприємств, які цікавляться технологією. На NTLAB19 (польова практика) приїдуть як ті, хто шукає нові знання, так і ті, хто хоче поділитися своїми досягненнями та напрацюваннями з однодумцями.

Сільгоспвиробники протягом двох днів можуть отримати більше практичної інформації про технології, пов’язаних з грунтом, управлінням бур’янами, сівозміною, покривними культурами і ін.

В цей раз ми будемо працювати в польових умовах. Всі виступи спікерів будуть проходити на дослідних ділянках і в полях компанії «Агро-Союз» та фермерського господарства «Анастасія».В програмі цього заходу також круглі столи в дещо незвичному форматі.

Контакти:

http://www.ntlab.in.ua

 

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: