Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

ХІІ Міжнародний молочний конгрес

5 Березня, 2019 @ 08:00
6 Березня, 2019 @ 20:00
Організатор: АСОЦІАЦІЯ ВИРОБНИКІВ МОЛОКА

Весна традиційно почнеться відкриттям найбільшої події молочної галузі України та Східної Європи. ХІІ Міжнародний молочний конгрес готовий вражати вас своїми масштабами, цього річ ми стали ще більш технологічними, ефективними, професійними та інтернаціональними.

ХІI Міжнародний молочний конгрес – це близько 1500 учасників молочного бізнесу, серед яких спеціалісти, ветеринари, технологи, менеджери, експерти галузі, представники влади, посольств, міжнародних організацій, фінансових установ, комерційних компаній, ЗМІ і багато інших.

Під час події
– вітчизняні та міжнародні експерти ділитимуться досвідом ведення успішного молочарства та вирішенням актуальних проблем на господарствах, говоритимуть про підсумки роботи галузі та перспективи розвитку у 2019-му.
– представники влади, громадських об’єднань, міжнародних організацій народні депутати, виступатимуть під час круглих столів та не оминуть увагою гострі, актуальні питання галузі тваринництва.

Під час Конгресу діятимуть круглі столи для власників бізнесу та управлінців молочно-товарних ферм, на технологічній секції досвідчені практики представлять новітні розробки та механізми успішного ведення молочного бізнесу.

Родзинкою заходу стане Ветеринарний форум, що пройде в рамках ХІI Міжнародного молочного конгресу та об’єднає лікарів ветеринарної медицини з усієї України.

Запрошуємо вас і чекаємо на найзначнішій події молочної галузі України!

Організатори події:  Асоціація виробників молока (АВМ), Всеукраїнська аграрна рада (ВАР) та компанія Dykun.

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: