Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

IV Аграрна Юридична Конференція

72273205_2436385696428011_8104137704507179008_n
28 Жовтня, 2019
09:00 - 18:00
Організатор:

В умовах України аграрний бізнес потребує особливо якісного юридичного супроводу. Відсутність належного юридичного захисту та підтримки ставить під ризик не лише фінансову успішність чи репутацію компанії, а і її існування загалом.

Сучасний юрист, який працює з аграрними компаніями, повинен володіти хорошим багажем вузькопрофільних знань, знати чимало юридичних нюансів ведення аграрного бізнесу і щонайголовніше – вміти впоратись із непростими ситуаціями.

Саме для того, щоб допомогти українським агрокомпаніям відчувати себе в юридичній безпеці, Група Компаній “ПроАгро Груп” спільно з Громадським об’єднанням “Бізнес-Варта” 28 жовтня 2019 року проведе IV Аграрну юридичну конференцію, яка традиційно стане майданчиком для обміну досвідом професіоналів, що працюють у провідних аграрних підприємствах країни, або ж надають їм свої послуги.

Цьогорічна конференція буде присвячена таким актуальним питанням як борги, зокрема, і їх прострочення, рейдерство в агробізнесі, а також купівля-продаж та оренда землі. Захід складатиметься з трьох панельних блоків, на яких проблеми висвітлюватимуться з різних сторін.

Панель 1. Земля. Купити, продати, орендувати.

Панель 2. Рейдерство. Хижаки чи санітари лісу?

Панель 3. Тренди законодавства . До чого готуватися аграріям

На IV Аграрній юридичний конференції ви зможете знайти відповіді на всі питання, які вас турбують, безліч корисної інформації і практичних кейсів, а також корисні знайомства та неформальне спілкування.


В обговореннях щодо ринку землі своєю точкою зору та експертною оцінкою поділиться Анатолій Гайворонський  голова Асоціація фермерів та землевласників Дніпропетровської області та керівник ФГ “Гайворонського”.

Програма Конференції ➡️ https://bit.ly/2OR6hze
Умови участі ➡️ https://bit.ly/2oCx0F3

Приходьте і запрошуйте колег!До зустрічі!


З питань участі у наших подіях, партнерських програм, організації доповіді та розміщення реклами звертайтеся до Інформаційної компанії “ПроАгро Груп”:

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: