Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

II Щорічний Український Форум Агробізнесу

28 Листопада, 2018
08:30 - 18:00
Організатор: Strategy Council

Наша команда вже 10 років організовує щорічні конференції, обслуговуючи українську агробізнес-спільноту та її міжнародних партнерів. На конкурентному ринку наші заходи посіли особливе місце і створили потужну базу завдяки різноманітності і міжнародному характеру учасників, а також відкритому і конструктивному діалогу, який вони заохочують.

Наш флагманський щорічний форум агробізнесу в Києві щоосені міцно зарекомендував себе як ключова дата в українському календарі агробізнесу, маючи таких впливових партнерів, як Українська аграрна конфедерація, Credit Agricole, Аграрний комітет Ради, IFC, Юридична фірма Evris, ЄБРР, Американсько-Українська ділова рада й Українська зернова асоціація. Ефективний і продуктивний 1-денний формат дозволяє охопити широкий спектр тем, включаючи фінансування та інвестиції, інновації і agtech, нові експортні ринки, корпоративні стратегії агрохолдингів, логістику та інфраструктуру.

Компанія Strategy Council рада підтвердити, що 2-й щорічний Український Форум Агробізнесу запланований на 28 листопада в Hilton Kyiv.

В програмі заходу:

  • Сесія 1: Діалог уряду і промисловості – як зміцнити позиції України в якості провідного світового експортера
  • Сесія 2: В центрі уваги – інвестиційні та фінансові інструменти: які інструменти доступні і де вони найбільш необхідні
  • Сесія 3: Практичні приклади інновацій і впровадження новітніх технологій провідними агропромисловими групами
  • Круглий стіл – Виявлення нових можливостей для українських виробників та експортерів

Реєстрацію вже відкрито, кількість місць обмежено!

Контакти для реєстрації та акредитації ЗМІ:

Стівен Батлер  [email protected]

Ольга Стефанцова  [email protected]

 

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: