Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

How2Biofach: Як підготуватися та вижати максимум з Biofach 2019!

22 Січня, 2019
10:00 - 14:00
Організатор:

Бізнес сьогодні подібний руху по ескалатору, що рухається в протилежному напрямку. Для того, щоб залишатися на місці і не відкотитися далеко назад, як мінімум, необхідно виконувати елементарні маркетингові кроки. Ну, а якщо ви вирішили рвонути вперед на обгін конкурентів, то потрібні інші темпи і максимум інструментів.

Саме виставка є тим самим єдиним унікальним і універсальним заходом, в якому можна використовувати максимум інструментів маркетингу. Щорічно сотні компаній в десятках галузей збираються на різних майданчиках, де кожен учасник ставить для себе конкретні цілі. Всі вони, безумовно, об’єднані одним спільним бажанням – просунутися вперед! Показати себе, подивитися на конкурентів, зустрітися з потенційними постачальниками і клієнтами … Проте, результати у всіх виявляються різними.

Незалежно від галузі існує зрозумілий набір тілорухів, які дозволять перетворити участь у виставці в ефективний інструмент просування компанії. Не виняток – Всесвітня виставка Biofach, банальна присутність на якій не є запорукою успіху на зовнішніх ринках.

Як же вичавити максимум з участі і трансформувати її зі статті витрат в джерело доходів ми і поділимось разом з партнерами Національного павільйону України під час нашого воркшопу

Довідково:
Національний павільйон (BuyOrganicInUA. Organic Ukraine Business Hub at Biofach 2019) у 2019 буде представлено вшосте. За цей час його площа зросла майже вдвічі: з 70 кв.м у 2014 році до 130 кв.м у 2019-му. Також зросла кількість компаній-експонентів — з 8 до 50. І серед них, як ніколи раніше, велика частка підприємств-переробників.

BIOFACH (biofach.de) –  провідна світова виставка органічної продукції, що проводиться в Нюрнберзі. Останні 29 років поспіль Biofach збирає органічних виробників з усього світу. Перший захід починався з 197 учасників і 2500 відвідувачів в Людвігсхафене в 1991 році. З 1999 року Biofach проходить в Нюрнберзі, де в перший свій рік зібрала 1276 експонентів і понад 21000 відвідувачів.

Координатор: Елизавета Гоголева [email protected] / (+38 044) 33-888-44

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: