Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Форум «Диверсифікація та інновації у країнах Східного партнерства», присвячений сільському господарству

unnamed
4 Березня, 2021 @ 11:00
5 Березня, 2021 @ 00:00
Організатор: AHK Azerbaijan, AHK Belarus, DWV Georgien і AHK Ukraine за підтримки USAID – Агентства США з міжнародного розвитку (EDGE)

Other

Формат зустрічі
Форум
Локація
Світ

Запрошуємо на форум!

Форум із розвитку МСП, присвячений темі «Диверсифікація та інновації у країнах Східного партнерства», присвячений сільському господарству, туризму та жіночому підприємництву.

Метою форуму є організація унікальної платформи, що об’єднає бізнесменів, зокрема, керівників підприємств, високопоставлених представників економічних і політичних інституцій із Німеччини і країн Східного партнерства Азербайджану, Білорусі, Грузії та України.

Поруч із цим у рамках заходу відбудуться подіумні дискусії, ключові доповіді та секційні засідання, що стануть чудовою нагодою для публічно-приватного діалогу. Основну увагу буде зосереджено на таких темах для дискусій: ключові доповіді щодо останніх подій і реформ у економіці та МСП у Азербайджані, Білорусі, Грузії та Україні.

  • Блок 1  сільське господарство. Експорт до Німеччини і ЄС: шанси та виклики для сільськогосподарських підприємств у країнах Східного партнерства
  • Блок 2 – туризм. Тенденції та найкращі практики екологічного та аграрного туризму в Німеччині та країнах Східного партнерства
  • Блок 3 –  жіноче підприємництво.  Наведення містків між жінками-керівницями з Німеччини та країн Східного партнерства
  • Секційне засідання для жінок-підприємців: Сміливе керівництво – мережування задля посилення впливу.

Програма: Форум із розвитку МСП

Участь: безкоштовна, за умови попередньої реєстрації. Для участі просимо заповнити реєстраційний формуляр  до 25.02.2021 р. 

Робоча мова: англійська, буде забезпечено синхронний переклад на азербайджанську, німецьку, грузинську та російську мови.

У разі виникнення запитань щодо заходу просимо звертатися до пані Туркан Махаррамової, [email protected], +994 12 497 63 06/07.

 


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити:
Теги Подія:
, , , , , , , , ,