Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Euroagro-2018: міжнародна агропромислова виставка

22 Листопада, 2018 @ 10:00
24 Листопада, 2018 @ 17:00
Організатор:

Вже втретє на Львівщині відбудеться міжнародна агропромислова виставка “EuroAGRO-2018”, організаторами якої є 2 країни Україна (ПрАТ “Гал-ЕКСПО”) та Польща (Kielce Targi S.A), які об’єднали свої зусилля задля реалізації успішної та унікальної агропромислової події на теренах західної України.

«EuroAGRO-2018» – це проект, який дає поштовх до стрімкого розвитку агропромислового ринку України та наближає до стандартів, визнаних європейським союзом.

Мета проекту: створення платформи для обміну досвідом та ознайомлення українських аграріїв з європейськими технологіями.

В рамках виставки традиційно буде представлена польська експозиція, а також запрошені компанії з таких країн: Угорщина, Білорусь, Молдова та Туреччина. Сприятливими факторами стали географічна близькість країн, інвестиційна зацікавленість в ринку та розширення напрямків співробітництва.

Крім цього, формується програма супутніх заходів з урахуванням останніх тенденцій розвитку галузі, де будуть відбуватися B2B-зустрічі, презентації та дискусії між представниками аграрного ринку різних країн.

Контакти:

Адреса: Україна, м.Львів, вул. Щирецька 36, ВЦ «Південний-EXPO»

тел. +38 067 3329252

E-mail: [email protected]

http://www.galexpo.com.ua/agro/#main

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: