Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Державна підтримка зеленої модернізації виробництв

21 Листопада, 2018
15:00 - 18:00
Організатор:

Показники забруднення довкілля в Україні залишаються стабільно високими, навіть незважаючи на стагнацію промисловості. Країна перебуває в перманентній екологічній кризі. Вихід із неї – ключове завдання не лише органів влади, але й бізнесу та громадськості.

Необхідні системні природоохоронні заходи – як на державному, так і на місцевому рівні – що допоможуть уникнути подальшого погіршення ситуації та мінімізувати ризики для здоров’я людей.

Цільове використання надходжень від екологічного податку на ефективні природоохоронні проекти має стати дієвим інструментом для боротьби з кризовими явищами в екології, а також сприяти поступовому виконанню зобов’язань України перед ЄС, зокрема, положень Угоди про асоціацію.

Питання для обговорення:

-Надходження та видатки на екологічні програми державного рівня: аналіз ефективності використання.
-Як розподіляються кошти місцевих екологічних фондів, і чи забезпечують вони необхідний результат для навколишнього середовища.
-Екологічні проекти на виконання вимог Угоди про асоціацію Україна – -ЄС: поточна проблематика фінансування.
-Досвід ефективного використання екологічного податку в європейських державах.
-Пропозиції щодо реформування системи екологічного оподаткування.
-Ефективні форми державної допомоги, загальні та детальні критерії оцінки допустимості державної допомоги суб’єктам господарювання на захист навколишнього природного середовища.

Учасники : Народні депутати України, представники промислових підприємств – платники екологічного податку, Мінекономрозвитку, Мінфіну, Мінприроди, Делегації ЄС в Україні, органів місцевого самоврядування (зокрема, найбільш екологічно неблагополучних регіонів), експертних організацій та громадських об’єднань.

Попередня реєстрація: http://clc.to/WqPp3g

Контакти:+38 (044) 332-84-08, +38 (067) 886-31-93; +38 (099) 642-81-57

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: