Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Berry Drive 2018

22 Листопада, 2018 @ 09:00
23 Листопада, 2018 @ 17:00
Організатор:

22-23 листопада у Києві пройде конференція Berry Drive 2018. Ця конференція дасть відповіді на головні питання щодо управління ягідними господарствами: фермами, переробками та розсадниками.

Кому варто відвідати Berry Drive 2018?

Конференція неодмінно буде цікавою для менеджерів та власників ягідного бізнесу, бо розкриватиме теми стратегій, персоналу та ІТ в ягідному бізнесі — про сучасні тенденції та оптимальні підходи до управління ягідною компанією розповідатимуть практики, чий досвід заслуговує на повагу, а думка — на довіру.

Що особливого у конференції Berry Drive 2018?

Конференція триватиме два дні. Перший день проходитиме у звичному для конференцій форматі. Експерти ділитимуться своїм досвідом у трьох блоках «Управління бізнесом», «Робота з кадрами», «ІТ».

Під час другого дня конференції буде проведено 3 тригодинні майстер-класи з керування ягідним бізнесом з вирощування, переробки та професійного розсадника. Кожен з учасників зможе обрати найбільш цікавий для себе майстер-клас, щоб провести час максимально інформативно та з найбільшою користю для себе. До слова, свою участь у якості ведучого майстер-класу з управління розсадниками вже підтвердив відомий польський експерт, керівник розсадника PLANTIN Тадеуш Кусібаб.

Які головні теми розкриє конференція Berry Drive 2018?

«Управління бізнесом»: у цьому блоці будуть розглянуті різні кейси зі створення та управління ягідним бізнесом — які помилки були допущені, яких можна було уникнути, які найефективніші моделі вдалося знайти?

«Робота з кадрами»: блок буде присвячений одній із найбільш гострих на сьогоднішній день тем ефективного управління персоналом — як планувати роботу з людьми, де і чому їх навчати, як підвищити їхню ефективність та мотивувати?

«ІТ»: модуль, який розкриє сучасні реалії та тенденції щодо впровадження інформаційних технологій у ягідне виробництво та відповість, як і навіщо використовувати ІТ в агробізнесі. Учасники конференції дізнаються про те, які облікові системи існують в Україні та наскільки ефективними вони є, а також про стан точного землеробства в Україні та Нідерландах.

Деталі щодо точної програми заходу та спікерів будуть опубліковані трохи пізніше — слідкуйте за анонсами від Асоціації «Ягідництво України».

Реєстрація: http://berrydrive.com.ua/registration.html

Для інформації тел: + 380675044990, [email protected].

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: