Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Агрономічний Форум BRIDGES 2021

149908285_757316731575554_6286093341339633990_o
26 Лютого, 2021
11:00
Організатор: Аграрний Дорадчий Центр BRIDGES
Готель Президент, вул. Госпітальна, 12 + Карта Google

BRIDGES запрошує представників агрокомпаній, фермерів, та інших учасників аграрного ринку до діалогу з американськими колегами на другому Агрономічному Форумі BRIDGES 2021.

Крім фактичної присутності, БРІДЖЕС надає можливість взяти участь в он-лайн форматі форуму, що дає змогу керівникам, агрономам та фермерам отримати відповіді на свої запитання.

Програма:

  • Виявлення і контроль шкідників на посівах кукурудзи. Досвід американських агрономів в боротьбі з діабротикою. Др. Гарольд Воттерс, Університет Штату Огайо, керівник програми «Сучасний Агроном BRIDGES».
  • Оптимізація харчування і норма висіву кукурудзи з урахуванням культури-попередника і запаси продуктивної вологи в грунті. Др. Марк Ліхт, Університет Штату Айова, експерт програми «Сучасний Агроном BRIDGES».
  • Застосування диференційованого посіву кукурудзи. Практичний досвід застосування на виробничих потужностях ГК «Агро-Регіон». Юрій Лисак, головний агроном ГК «Агро-Регіон», учасник програми «Сучасний Агроном BRIDGES».
  • Технологія вирощування люцерни. Система харчування і застосування засобів захисту на посівах люцерни під час вегетації. Др. Річард Ліп, Університет Штату Мічиган, експерт програми «Сучасний Агроном BRIDGES».
  • Підбір та застосування інокулянтів на посівах сої. Методи підвищення ефективності азотфіксації клубеньковими бактеріями. Др. Джон Гаск, Університет Штату Вісконсін, технологічний консультант програми «Сучасний Агроном BRIDGES».
  • Удосконалення технології посіву. Підготовка сівалок до сезону, забезпечення якісного посіву та внесення добрив. Сергій Демко, менеджер Precision Planting.

BRIDGES: 

Business
Reseach
Innovation
Development
Growth
Education
Success

Основним завданням BRIDGES є підвищення прибутковості та конкурентоспроможності підприємств агробізнесу та його інфраструктури, розвиток торгівельних відносин, удосконалення системи державного регулювання агросектору.

BRIDGES – це консультаційна група, що об’єднує Аграрний Дорадчий Центр в Україні, лабораторію тестування ґрунту в США та понад 100 Американських експертів в усіх сферах агробізнесу та його інфраструктури.


Реєстрація для участі в Агрономічному Форумі.

Вартість участі офлайн – 1900 грн.
Вартість участі онлайн – 999 грн.

Контакти BRIDGES

Тел +38 044 235 5737
Тел +38 044 235 5767
Email: [email protected]


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити:
Теги Подія:
, , , , , , , ,