Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Агро-2019

1-13-1000x667
4 Червня, 2019
Кінець:
7 Червня, 2019
Організатор: ТОВ «ТД «Промфінінвест» при підтримці Мінагрополітики

У Києві відбудеться 31-а Міжнародна агропромислова виставка “Агро-2019”. Команда організаторів  з компанії  ТОВ “ТД “Промфінінвест” при підтримці Мінагрополітики обіцяють вкотре зібрати на території Національного Комплексу “Експоцентр України” близько 1300 компаній із 15 країн світу.

 «Агро-2019» – зарекомендував себе, як культовий захід, зараз він позиціонує себе – більше ніж агровиставка – це найбільша агропромислова подія в Україні та Східній Європі, яка виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, прем’єрних показів в усіх галузях АПК України. Програма виставки передбачає низку ділових заходів, які забезпечують відкритий діалог між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.

Цього року Генеральним спонсором «АГРО-2019» виступає компанія «ТОТАЛ Україна», яка входить в четвірку найбільших нафтогазових компаній світу, офіційним спонсором компанія  – «Corteva Agriscience™» світовий лідер не лише з виробництва  засобів захисту рослин і посівного матеріалу, а і біотехнологічних рішень. Розміщує учасників і гостей: FAVOR PARK HOTEL.


Експозиція виставки охоплює всі без винятку галузі сільського господарства і цього року в рамках «АГРО-2019» відбудуться 12 спеціалізованих виставок:

  • ExpoAgroTech – сільськогосподарська техніка, обладнання і запасні частини;
  • Біопаливо – відновлювальні джерела енергії;
  • Hi-Tech Агро – автоматизація, керування альтернативною енергетикою, GPS і GIS-технології;
  • Organic – органічні продукти, засоби і технології;
  • Animal’EX – свійські тварини, ветеринарія і товари для тваринництва;
  • Еквісвіт – виставка конярства та кінного спорту;
  • FishExpo – рибне господарство і рибальство;
  • Рослинництво і агрохімія – агротехніка, агрохімія, екологічні продукти і технології, присадибне господарство, садівництво, городництво, рослинництво, теплиці;
  • Agro Build-Expo – будівництво: техніка, БМЗ, будівельні матеріали;
  • Агро – транспорт і логістика – забезпечення транспортування і зберігання продукції;
  • EcoHouse – демонстрація переліку будівельних екологічно чистих матеріалів і технологій;
  • Сучасний Фермер – комплексні рішення для невеликих фермерських господарств та приватних землевласників

У виставці приймають участь компанії з таких країн, як: Німеччина, Польща, Латвія, Білорусь, Італія, Туреччина, Індія. Родзинкою «Агро-2019» стануть тематичні павільйони виробників зі США, Канади та Китаю.


Розділ «Тваринництво» будуть представляти понад 60 господарств  із показом великої рогатої худоби, свиней, овець, баранів, кіз, птахів, кролів, коней та ін. Обладнання для тваринництва широко представлено у відповідному розділі виставки «АГРО-2019». Найвідоміші світові та вітчизняні компанії представлять сучасне обладнання для ферм та свійських тварин. Усі охочі зможуть замовити необхідне устаткування та облаштувати власну ферму «під ключ».

Під час виставки «АГРО-2019» діятиме тематичний стенд, присвячений вирощуванню, розведенню племінних кіз в Україні і покращенню племінної якості тварин. З цією метою вперше в Україні спільно з Українською асоціацією племінних кіз та Інститутом тваринництва степових районів ім. М.Ф.Іванова «Асканія-Нова», буде організовано оцінювально-кваліфікаційний Ринг племінних кіз різних порід.

Усіх охочих запрошуємо приєднатися до Аукціону племінних тварин, що відбудеться в рамках виставки «АГРО-2019», де всі бажаючі зможуть взяти участь у відкритих торгах та придбати тварин рідкісних порід та рекомендованих для розведення у конкретному регіоні. Серед лотів – племінні кози і цапи, вівці і барани.

Цього року тварини будуть розміщені у клітках за новими європейськими стандартами. Бізнес клуб Combiboard – це об’єднання розробників та виробників технологічних рішень у тваринництві, демонструє  європейські комплексні  рішення в сфері будівництва та обладнання кліток для свиней.


Також в рамках виставки будуть проводитись: «Агро Авто Шоу» – автомобільний фестиваль разом із експозицією легкових і комерційних авто.


«AgroFoodFest» – тематичний фестиваль та експозиція ресторанів і крафтових виробників,  головний Акцент в цьому році зосереджений на змаганнях на відкритому вогні – «Мангальний БАТЛ», де буде виявлено найкращу мангальну ресторацію та український «Ярмарок» товарів народного промислу.


У виставці цього року беруть участь 20 областей України: Вінницька, Волинська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Івано-франківська, Київська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська, Чернівецька, Сумська області.

Основою ділової частини «Агро-2019» стане конференція «Агро 4.0», котра стане складовою частиною «Українського експортного тижня».

Окрім традиційної ділової частини, яка включає практичні семінари, конференції, презентації та круглі столи, програма виставка передбачає цілу низку інших цікавих заходів.

Проводиться рекламна компанія в спеціалізованих сільськогосподарських виданнях (всього 46) та в спеціалізованих інтернет ресурсах (всього 50). Рекламна компанія також охоплює: зовнішню рекламу (троли, білборди, перетяжки, лайт бокси), додаткову поштову розсилку аграрним підприємствам та фермерським господарствам (більше 30 тисяч запрошень), безадресну розсилку по місту Києву, більш ніж 500 тисяч запрошень.

Дізнатися про деталі виставки, ознайомитися із програмою та зареєструватися для участі можна за посиланням https://agroexpo.in.ua

Тел.: +380 44 529 11 45, e-mail: [email protected]

www.facebook.com/agroexpo.in.ua

 

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: