Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Прибуткові ланцюжки постачання для свіжих овочів та фруктів

17 Листопада, 2018
09:00 - 14:00
Організатор:

Зустріч для безпосередніх учасників ринку – виробників та переробників, постачальників послуг зі зберігання та збуту вирощеної продукції. Ми розглянемо підсумки сезону 2018 року на ринку плодоовочевої продукції та поспілкуемось про взаємовідносини в ланцюжках поставок свіжих овочів та фруктів між фермерами-виробниками та підприємствами основних каналів збуту.

Окремим блоком розглянемо практичну реалізацію різних моделей співпраці у плодоовочевому секторі, зокрема і для вирішення інфраструктурних питань. Запрошені спікери проаналізують на власному досвіді їхній вплив на сталий розвиток та підвищення прибутковості підприємств.

Також до уваги учасників заходу буде представлено результати роботи Проектів у сфері плодоовочівництва та нові можливості для всіх учасників ринку. Зокрема, на прикладі використання нового інструменту фінансування аграрних розписок для нішевих культур.

Посилення на реєстрацію:https://docs.google.com/forms/d/1sL56ogFl-ZSdsZMD1612AxFaYAv4Jo6Yqol53B04YxI/viewform?edit_requested=true

Дата та час зустрічі: 17 листопада о 9:00
Місце зустрічі: Ринок “Початок” (м.Одеса)
Участь: БЕЗКОШТОВНА!

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: