Європейський досвід: сільське господарство по-баварськи  Скасування відшкодування ПДВ при експорті олійних: аргументи прибічників Від сировинної України до інноваційної  Чи будемо з врожаєм: як затяжна зима вплинула на посівну 2018  Чорніше чорного: найдорожча курка несе чорні яйця  Європейський досвід: сільське господарство по-баварськи  Монополія на ринку азотних добрив призводить до значних втрат аграріїв Вільна ніша – як заробити на вирощуванні ожини   Українські аграрії використовуватимуть передові технології захисту рослин  7 лайфхаків, як вберегтися від аграрного рейдерства  Чи бути українському равлику в шоколаді? Добре там, де нас немає, або історія успіху оливкового бізнесу Чи не ворог держава українському фермерові?  Відгодівля та переробка ВРХ: Як заробити у найбільшій вільній ніші українського агробізнесу? Компанія UKRAVIT постійно рухається вперед, створюючи нові інноваційні продукти Контроль шкідників за європейськими стандартами: Pest-control  Виробник насіння майбутнього збільшує інвестиції в Україну уже сьогодні  Страхування має бути необхідною умовою при розвитку бізнесу кожного садівника  Олександр Марюхніч: “Якщо прагнеш змін – почни з себе”   Ринок зерна України: від експорту сировини до готової продукції     Як захистити врожай ріпаку озимого? Поради спеціаліста   VELES AGRO – український бренд європейської якості підкорює «Битву Агротитанів»     VELES AGRO ТЕХНІКА, ЩО ЛАМАЄ СТЕРЕОТИПИСубсидування - найбільш поширений шлях підтримки державою агрострахування в світіІсторія агроуспіху: DuPont PioneerЗахистити зібраний врожай від гризунів допоможуть ефективні родентициди від Групи компаній UKRAVITАнна Бабіч: Аби вижити в умовах непередбачуваного ринку, агрокомпаніям варто зрозуміти "силу багатьох"Компанія МАЇС презентувала оновлену лінійку гібридів кукурудзи під час семінару на ЧеркащиніАграрію важливо раціонально використовувати пестициди та агрохімікати для збереження власного врожаюПерепади температури негативно вплинули на майбутню врожайність пізніх ярих культурЗворотній зв’язок із фермером: Група компаній UKRAVIT взяла активну участь у Днях поля по всій території України

 

На Житомирщині створили перше чорне морозиво

16 квітня 2018
Переглядів:
1455
317.jpg

У Житомирі місцевий маслозавод створив брендове чорне морозиво.

Сам продукт теж стильно упакований. Як зазначає Журнал Житомира, для такого незвичного забарвлення кондитери використали вугілля рослинного походження. Ріжок виготовлений зі смаком коли і чорного шоколаду.

Варто додати, що у світовому громадському харчуванні таке морозиво не дивина. Відомі факти, коли чорне морозиво містить смак кунжуту чи кокосовий попіл, який отримують випалюванням і обробкою залишків кокосової шкаралупи.

Кокосовий попіл – він же, по суті, активоване вугілля, чудово очищає організм. Усім відомий помічник при харчових отруєннях, вугілля, зв’язуючись з токсинами в шлунку, виводить небажані речовини.

За матеріалами: zhitomir-online.com

16 квітня 2018 12:40
переглядів:
1455
Додати коментар
Содержание этого поля является приватным и не предназначено к показу.