Олександр Марюхніч: “Якщо прагнеш змін – почни з себе”   Ринок зерна України: від експорту сировини до готової продукції     Як захистити врожай ріпаку озимого? Поради спеціаліста   VELES AGRO – український бренд європейської якості підкорює «Битву Агротитанів»     VELES AGRO ТЕХНІКА, ЩО ЛАМАЄ СТЕРЕОТИПИСубсидування - найбільш поширений шлях підтримки державою агрострахування в світіІсторія агроуспіху: DuPont PioneerЗахистити зібраний врожай від гризунів допоможуть ефективні родентициди від Групи компаній UKRAVITАнна Бабіч: Аби вижити в умовах непередбачуваного ринку, агрокомпаніям варто зрозуміти "силу багатьох"Компанія МАЇС презентувала оновлену лінійку гібридів кукурудзи під час семінару на ЧеркащиніАграрію важливо раціонально використовувати пестициди та агрохімікати для збереження власного врожаюПерепади температури негативно вплинули на майбутню врожайність пізніх ярих культурЗворотній зв’язок із фермером: Група компаній UKRAVIT взяла активну участь у Днях поля по всій території УкраїниРинок м'яса в першому півріччі продемонстрував зростанняЯк обрати оптимальний протруйник?ТОП-7 фактів про сільське господарство ШвейцаріїКомпанія DuPont Pioneer Україна представила результати агрономічних дослідів кукурудзиСтрахування озимих культур від осінньої посухи – додаткова гарантія стабільностіІталія на смак: ТОП-6 найкращих фермерських ринківПравда про садівництво: як створити прибутковий бізнес?Без агрострахування неможливо отримати доступ до кредитування Як найкраще підготувати землю до весняної посівної Угорський досвід для українського АПК ДПЗКУ вже заготовила 2,5 млн тонн збіжжя з початку 2016/2017 МР Генетика як рушій прогресу Як обрати надійного страхового партнера 

Вчені рекомендують харчуватися пташиними перами

14 жовтня 2017
Переглядів:
428
518.jpg

Учені з Швеції рекомендують перетворювати пташине пір'я в харчовий продукт і харчуватися їм, як домашнім тваринам, так і людям.

Дослідникам вдалося знайти субстанцію, що перетворює пір'я птиці в живильний інгредієнт.

Революційна ідея шведських біотехнологів, була зустрінута науковою спільнотою насторожено і з неабиякою часткою скепсису. Незважаючи на те, що дослідникам вдалися експерименти з певним видом бактерій, що робить з пір'я живильну масу, сама концепція викликала безліч побоювань. В першу чергу вони пов'язані з санітарними нормами, за якими саме пір'я домашньої птиці вважаються «спусковим гачком» для початку багатьох різновидів епідемій.

Тим не менш, вчені, презентуючи свій продукт, особливо підкреслювали наявність у ньому великої кількості поживних білків, амінокислот і інших корисних мікроелементів. Така субстанція може збільшити приріст великої рогатої худоби, свиней і збільшити надої молока.

Для людей в харчовій промисловості продукт з пір'я може використовуватися як живильна добавка.

За матеріалами: veroyatno.com.ua

 

14 жовтня 2017 08:14
переглядів:
428
Додати коментар
Содержание этого поля является приватным и не предназначено к показу.